Kupujemprodajem-sajt za prikupljanje ličnih podataka

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A kad ne plaćaš rate kredita, pa banka proda tvoje podatke uterivačima dugova?

Comment

• banekg
      CBC Senator XXL
      • 06.09.2010
      • 1274
      • Nis
      • Toyota Carina e 2.0

Zajebo si se za banku, tu prodajes dusu djavolu
      Long Live CBC!!!

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Pa drugari, u banku se ne ide samo za kredit sa kojim će da ti oderu kožu sa leđa. Poslednji kredit sam isplatio 1984-e godine. Nemojte sve da gledate iz vašeg rakursa.

Može li katanac na ovo besmisleno prepucavanje?
        ex SAABotražitelj

Comment

• The Punisher
          CBC Senator XXL
          • 01.03.2006
          • 503
          • Beograd Wozhdovatz
          • Ford Taunus TC1

Pa ti si poceo prepucavanje, krivis K-P sto ne mozes da prodas kola. Auto se prodaje na polovniautomobili.com i na mojauto.rs, ne na K-P, on je namenjen drugim vrstama oglasa. Ima automobila na K-P naravno, ali da bi ga tamo prodavao moras da das JMBG. Sta tu nije jasno? Niti sam portparol K-P niti bilo kog drugog sajta.
          https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Nije on počeo prepucavanje, samo je izneo svoje mišljenje a ti si ga iznapadao za dvostruke aršine i ostalo...
            I sad isto, braniš nešto što nema veze sa životom.
            Slažem se da svako ima pravo da odredi uslove pod kojima će raditi. Ko je napravio sajt može da insistira na pravilima koja on želi. Kome se svidja pristupiće a kome ne, neće.

U svakom slučaju totalno je glupo tražiti JMBG od oglašivača i to ne zato što je to vojna tajna, uskoro će biti sve na internetu upravo da bi proverio nekog, nego zato što nema svrhe. Pravno nisu zaštitnici i ne nadoknadjuju štetu pa time nema svrhe da to rade.
            Nepošteni će naći načina da budu i dalje nepošteni a pa će i LK falsifikovati ako treba a pošteni će se smarati bezveze.

Sta tu nije jasno?
            U moje vreme ovakva rečenica je bila poziv da se izadje iz kafane i reši se to ljudski sa pesnicama
            Daklem ne izaziva on nego ti.

U principu mogu da zaključam svaku temu gde dodje do konflikta ali je to isto kao kad ovi stalno izmišljaju nove zakone jer stari nisu dali rezultat a nisu dali zato što se en primenjuju.
            Zaključavanje i još gore je krajnja mera kad ništa ne pomaže.

Cilj ovog podforuma je da svako ko želi iskaže svoje mišljenje i revolt ako ga nešto žulja.

Obzirom da za popravku auta neam šta da se radi sem kod majstora a nikad nismo bili klasičan forum da svi uglas jao što su dobre raDkapne, ostaje nešto što danas ima u izobilju a to je šta? Trojke su diverzantske...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

cek, pre nego izadjete iz kafane, sta neko moze da uradi sa mojim ****mgom?

- firmu ne mogu da otvorim bez prebrojavanja krvnih zrnaca
              - kredit ne mogu da uzmem bez prebrojavanja krvnih zrnaca i analnog pregleda
              - firmu ne mogu da zatvorim ni ako ponudim sve gore navedeno plus pusenje.
              - razno...

sve nase ****gmove da istreses, nema sto eura da ispadne pa prema tome...
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

- firmu ne mogu da zatvorim ni ako ponudim sve gore navedeno plus pusenje.
                Sve sam nudio ali sam onda pokazao junačke grudi i rekao da ću da ih pobacam sa sprata. Neverovatno, sve što su me zaje-bavali 3 meseca jerešeno u dva dana i to lepo poslato pismom na kuću...

Krediti nisam nikad mogao da dobijem kao ni čekove jer ja kao gazda nemam stalna primanaj a radnik kod mene koji sutra ostane bez posla ima sve uslove i dobije čekove i kredit..

A da otvorimo temu za ove druge smrdibube

https.autogas.rs

Comment

• stevak
                  CBC Senator XXL
                  • 31.05.2009
                  • 1215
                  • Zemun
                  • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
                  A da otvorimo temu za ove druge smrdibube
                  Ako je za zatvaranje radnje, otvaraj pa da dopišem moju situaciju iz 1994.
                  ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Pa 'artije ima, šta čekaš

https.autogas.rs

Comment

• The Punisher
                      CBC Senator XXL
                      • 01.03.2006
                      • 503
                      • Beograd Wozhdovatz
                      • Ford Taunus TC1

Originally posted by Dora View Post
                      Nije on počeo prepucavanje, samo je izneo svoje mišljenje a ti si ga iznapadao za dvostruke aršine i ostalo...
                      I sad isto, braniš nešto što nema veze sa životom.
                      Slažem se da svako ima pravo da odredi uslove pod kojima će raditi. Ko je napravio sajt može da insistira na pravilima koja on želi. Kome se svidja pristupiće a kome ne, neće.

U svakom slučaju totalno je glupo tražiti JMBG od oglašivača i to ne zato što je to vojna tajna, uskoro će biti sve na internetu upravo da bi proverio nekog, nego zato što nema svrhe. Pravno nisu zaštitnici i ne nadoknadjuju štetu pa time nema svrhe da to rade.
                      Nepošteni će naći načina da budu i dalje nepošteni a pa će i LK falsifikovati ako treba a pošteni će se smarati bezveze.

U moje vreme ovakva rečenica je bila poziv da se izadje iz kafane i reši se to ljudski sa pesnicama
                      Daklem ne izaziva on nego ti.

U principu mogu da zaključam svaku temu gde dodje do konflikta ali je to isto kao kad ovi stalno izmišljaju nove zakone jer stari nisu dali rezultat a nisu dali zato što se en primenjuju.
                      Zaključavanje i još gore je krajnja mera kad ništa ne pomaže.

Cilj ovog podforuma je da svako ko želi iskaže svoje mišljenje i revolt ako ga nešto žulja.

Obzirom da za popravku auta neam šta da se radi sem kod majstora a nikad nismo bili klasičan forum da svi uglas jao što su dobre raDkapne, ostaje nešto što danas ima u izobilju a to je šta? Trojke su diverzantske...
                      Dora, nikoga ja ne branim, nemam razloga. K-P licno koristim od 2007. sada je 2015. godina. Od pocetka je tako bilo. Kome se ne svidja ide dalje, i to je to. Ja imam odlicna iskustva sa prodavcima i kupcima sa K-P ali pod uslovima koje sam naveo u nekom prethodnom postu, a to se ne odnosi na sam sajt nego na zdrav razum ucesnika u trgovini.

Sve sto izgleda da je suvise dobro da bi bilo istinito obicno i nije.
                      https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

Ja bih molio bez iskustava od pre 50, 30 i 20 godina, sta me briga sta je bilo. Bio sam i ja nekad plav pa sad nisam.
                        Sta sad moze neko da uradi sa mojim brojem? Jel toliko tesko pitanje?
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Pa može da ga turi u guzu a onda koji ga moj skuplja, to je bila moja priča... Kao glumimo ozbiljnost i mi vas branimo... da kako da ne...
                          Inače sam firmu zatvarao prošle godine i to je trajalao 3+ meseca ( i nikad se neće završiti jer stalno stižu dopune dopuninih dopuna za plaćanje)i nisam hteo da platim porez na oružje da bih mogao zatvoriti firmu a bio je uslov...

A porez na oružje nisam hteo da platim jer kad sam ga kupovao imao sam dozvolu za nošenje a onda ješešljuga uvela taksu i ukinula nošenje, tako da ga sad nosim samo po kući Mislim oružje

Dve smrti xcachetu!!

https.autogas.rs

Comment

• comi 1342
                            Moderator
                            • 28.09.2005
                            • 1126
                            • NS
                            • Giulietta ,PUG 106,

Pa bre ljudi, ukradu vam i(n)dentitet ko premijerovom bratu, pa šta ćete onda(k), ?
                            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• b_samardzic
                              CBC Senator XXL
                              • 02.04.2005
                              • 1557
                              • Smederevo

Pa videsta li sta su uradili vuckovom bratu? Sto je najgore sam vucko je ranije pricao da prima

platu iz te bratove firme. Izgleda da on nije znao da brat nezna da ima firmu.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Originally posted by comi 1342 View Post
                                Pa bre ljudi, ukradu vam i(n)dentitet ko premijerovom bratu, pa šta ćete onda(k), ?
                                Pa lepo ćemo živeti... A ovaj StevaK zapo , nedam pa nedam... Stipsa...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X