Avenija Novi Sad, smrdibube...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Avenija Novi Sad, smrdibube...

Mislim bre pa Mička Vam Paterina, odakle vam bre pravo da me maltetirate i bolje me visojko što mogu da se odjavim na 5005 nije sa crtom...

Stvarno bre prevazilazi sve mere... Pa da ste jedini na svetu ne bih sa vama putovao ni do Kaća a ne negde dalje. Nek vam se odjavi tata a ja neću jer se nisam ni prijavio...
    Naravno nemožeš poslati uzvatni sms sa milozvučnim tekstom i to je najgore od svega...

Sinić u 22 sata zove isto neka ovaka kurotresian i odma "izvinjavam se što je ovako kasno" ma marš u pičku materinu seljačino jedna (tamo on) da me strefi srčka, nedeljom u dest uveče može neko samo za lošu vest da zove...

Znači njemu treba odgovor jer će neko da ga baci sa sprata ako ne sazna šta se dešava sa poskupljenjem gasa...

Tako i ovi majmuni od Avenija smrdibuba novosadskih, ja sam kreteni meni kupio telefon da ja zovem koga hoću i da šaljem poruke kome hoću a ne za vas da me maltretirate reklamama, ovna zamućena... Kupite si sebi telefon pa šaljite šta god hoćete do besvesti..

Usput jel zna neko da li ovaj tip poruke ima ikakve veze sa nekim vidom plaćenih reklama telekomu ili kome god da se i njiam načestitam mile majke što sam već jednom uradio i nisam godinama primio nijedan sms...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Viper
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2004
    • 700
    • Kać

I DONT NEED SEX
    goverment fucks me every day!

Comment

• expendable
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2009
      • 3662
      • Bor

I'm with you! (but do not know how to help you)
      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Pošto sam ranije više puta bio u kontaktu sa ljudima koji nude baze podataka za skromnu cifru, znam da su te baze najčešće curile od Telco operatera, pa čak i nekih interenet provajdera. Baze koštaju od 100 evrića pa naviše i naravno manje više nisu ažurne. Zvanično nikoga ne možeš da optužiš, jer traga porekla podataka nema. Ja imam isti problem sa fiksnim u kući jer od 18h pa do 21h ima dana zaređaju pa zvone na pola sata. Što se tiče smsova, jednom si nekada negde ostavio svoj broj telefona i eto, on se multiplikovao. Da ne pominjem da je možda neki poznanik ostavio tvoj broj telefona jer su tražili da se ostavi nečiji broj i eto problema.
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Otpor stoci..
          Što se više o ovakvim primerima piše biće bolje..

Jednog dana će neko na gogleti tražiti turističku agenciju Avenija iz Novog Sada a dobiće i ovaj tekst gde su opisani kao smrdibube i smarači.

Zato postoji forum smrdibube da svako opiše svoje smrdibube.. Jednog dana ćemo uvesti Lentu za najsmrdibuba godine...

Idejni tvorac ovog foruam je hteo da se napravi kontrola i gradacija kvaliteta.. pošto je to za sada nemoguća misija a smrdibuba ima na tone, jasno je u kom pravcu ide ...

Uglavnom, još jednom, turistička agencija Avenija Novi sad smrdibuba i smarač...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• expendable
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2009
            • 3662
            • Bor

Pre 200 (i kusur) godina, bilo je:
            "Svaki Svoga ubijte subasušu"
            a sada neka bude (bar):
            "Svaki svoga potkažite smrdibubu".
            (uzgred, sviđa mi se ideja o dodeljivanju "nagrade" (titule) "smrdibuba godine")
            Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

Working...
            X