Slabe su sve ostale smrdibube od BANAKA nema većih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

Slabe su sve ostale smrdibube od BANAKA nema većih

Kolika je provizija na upatu (firmi) od 31£?
    Tačno (skoro) 18 istih!!
    To mu dođe 58% !!?!!

Pa ma*ke Vam ga l@povke !~&@#* da vam ga n@bijem!!

Nisu ludi oni Grci (što na njih bacaju molotovljeve koktele, sve drugo je uzalud, dok je ovih secikesa, džeparoša, ozvaničenih i po zakonu (nedodirljivih)) svi ćemo polako ali sigurno propadati.
    A nisu nam valjali Osmanlije?! Zbog harača od 1/3 ili desetice. Ma jok! Sad nam je sve lepo da lepše ne može biti!
    "K
    @du olovkom" ... e to je bilo vreme, sad kradu na taster (stisne, stisnem mu ga mile m@jke).
    E ovako se opljačkan nisam osećeo odavno, a kradu gde stignu i koliko stignu (i nekažnjeno) svi od reda, ali ovi su UBELJIVO i bez ikakve konkurencije najveći, najgrozniji i najnemilosrdniji. Pa ovoliko ne uzimaju ni lokalni krimosi (zelenaši).
    Sve sam navedeno znao (i spremio se na "PDV za budale", još nekih 20-tak %) ali procentom za "USLUGU" (da vam ja jednu uslugu, bando l"p*
    vsk@, bezbol palicom pružim ... naravno ne onima sa šaltera nego onim malo većim GLAVONJAMA).
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ja zbog firme moram da plaćam preko banke, meki dan pogledam koliko košta "prenos" novca i zanesvestim se... Mislim znao sa, da su fekalije ali baš toliko pa bre na 100.000 uzmu od 3 do 5 iljada..
    Ako plaćaš do 12 onda kao normalnija tariva ako posle 12 onda direktor lično nosi pa je mnogo više ...
    Pa da im i ja majke nabutkam, server radi pa radi, ali je struja popodne znatno skuplja...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

a znate li posto je slanje maila ili posto je jedan sms?
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

Uf! Baš tako.
        Ajd' 'ladn(ij)e glave da malko izaniliziram (kako su me toliko pokrali) ...
        Dobro, mala je svota a postoji fiksni harač (kako drugačije da ga nazovem) od 1000 rds za svaki deviznu uplatu preko računa (ili tako nešto mi reče onaj šalteraš pre nego što mi je uradio uslugu "lobotomije" pa se tek maglovito sećam). Tu je kupovina funte po nepovoljnom kursu, pa moraš da kupiš 35 pa ostalilh 4 konvertuješ po nižem kursu, itd. i sl.
        Ipak i sa sve tim, 58% (toliko li im puta n@bijem u ... pogađajte gde) je previše da više ne može.
        Inače znam da ne možeš da ih izbegneš, inače bi i sa "olakšavajućim okolnostima" dobili doživotnu od mene (ne bi im ušao ni da podignem pare, ionako koristim bankomat).

Za Dorin slučaj, ispada - šta?
        Da treba kao terorista da uplaćuje po 11999 rds da bi imao manju proviziju (i ništa drugo da ne radi nego vileni po šalterima).

I naravno, mogao sam da (si) smanjim troškove da sam platio VISA kreditnom ... e pa nećete Azazeli i Levijatani da me namame na "dobrovoljno samoubistvo", a JOK!
        Bolje grob (58% provizije) nego (doživotni) ROB (kreditna kartica).
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	1
Size:	20.5 KB
ID:	881956
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2009
            • 3662
            • Bor

5 din. i 10 din. ?! po komadu!
            Lepo sam rekao da su SMRDIBUBE apsolutne (ma ne trebaju mi vaši klima uređaji, to Vama treba, ne treba mi "žuta linija" kao da sam u zatvoru, ne trebaju mi ama ni za šta u životu ... to što je donet zakon da i platu moraš preko banke je (verovatno) kršenje Ustava, ali ko pa kod nas šiša zakon a kamoli (tamo neki) Ustav, ovde su aktuelne samo odredbe koje nekima (npr. bankama) idu u prilog).
            Shvatam da ljudi moraju da uzmu neki kredit (prinuda je čudo), npr. za stan (da bi živeli k'o ljudi) ali svaki kredit je čisto ROBOVANJE i pljačka.
            Sve osim kredita je još veća PLJAČKA (sms, mejl, provizija, kursne razlike, ovo-ono, avioni-kamioni-milioni, ja tebi ti meni, koga treba da ti uništimo (od konkurencije), 2-3% provizije na plaćanje karticom (i to izbegavam osim kod naftaša, iz poznatih razloga) da ne oštetim trgovca kome je marža često 5 ili maks. 10% i koji me moli da mu platim i na recku (svesku) samo da mu ne puštam karticu jer će zaraditi tek za vodu (za hleb mu neće ostati), itd. i sl. ...).

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Erste banka nije u stanju da plati normalan SSL i program za net bankarstvo nego u najgoroj tradiciji PTT neta imaš user kao kad baciš konzervu niz stepenice koji naravno nemožeš menjati a onda šljaga na tortu.. Upiši iz plastične kartice broj iz tog reda i pod tim slovom.. AKo izgubiš karticu ili nije kod tebe, jebse što ćeš videti stanje...
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Debitna kartica?
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Saša
                  CBC Senator
                  • 05.11.2006
                  • 277
                  • NS

Ovo za proviziju... Ja sam na 50 EUR depozita uplaćenih bratu Grku za letovanje platio svojevremeno 19 EUR-a, a što je najcrnje i još jednom toliko jer je i brat par dana kasnije hteo da nam se pridruži. Od tada samo Western Union ili evo sada Pay Pal...

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Nešto manja provizija ali 38% je takođe čisto dranje. WU je oko 10% ako se dobro sećam ili tako nešto, a Pay Pal je carski način plaćanja (kad može ... možda i može ali su me uhvatili zbog hitnosti, nisam stigao da proverim može li ili ne, verovatno DA).
                    Ma Smrdibube po definiciji (fabrike lažnog novca koji prave usput (a nemaju ga, bar ne više od 10% donedavno kod nas nešto više ali mislim da smo sad i tu "svetski standard").

Comment

• sErGiO
                      Moderator
                      • 30.01.2007
                      • 2769
                      • Neko selo pored Beogr
                      • Alfa Romeo 156SW

Jednom prilikom namerih da uplatim 50€ za pomoć nekom detetu koje je trebalo da ide u Rim na nekakvu operaciju i krenuh put banke Intensa da to i uradim. Uredno sam odštampao sve podatke u vezi deviznog i dinarskog računa i kada sam stigao na red na šalteru me sačeka ljubazan službenik koji me prvo upitao da li imam ovlašćenje da uplatim devize na taj račun. Nakon što sam mu objasnio da je u pitanju humanitarna pomoć pitao me da li znam kolika je provizija za takvu uplatu (ne sećam se tačne cifre ali bila je tipa 20€). Namerno sam hteo da uplatim u evrima jer se i operacija u Rimu plaća u evrima pa reko da ne uzima banka 2 puta proviziju za zamenu valute ali na kraju sam morao da promenim u dinare i da tako uplatim.
                      Gde će im duša.

Comment

• stevak
                        CBC Senator XXL
                        • 31.05.2009
                        • 1215
                        • Zemun
                        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by sErGiO View Post
                        Gde će im duša.
                        Opšte je poznato da bankari i advokati nemaju dušu i tako je bilo oduvek. Na žalost, njima se sve masovnije pridružuju i neki drugi.
                        ex SAABotražitelj

Comment

• expendable
                          CBC Senator XXL
                          • 04.11.2009
                          • 3662
                          • Bor

Što bi rekli u crtaćima: ne da su prodali dušu nego na više mesta.
                          Pa dobro, sve je manje "naivnih" ... sve je više Superhikova ("tragovi im smrde nečoveštvom" ... ili makar na sok od rajčice ... ili je to ipak Bloody Mary).

Comment

• uglavnom.bezopasni
                            - 42 -
                            • 03.02.2005
                            • 2235
                            • Novi Sad

Da sam "prodao" dušu pre 20+ godina sad ne bi gledao kako mi zarada nestaje u zateznim kamatama, ma, sad bi bio u penziji na dominikani... pisali smo već jednom o tome kako druge krene karta kad ja igram džentlmenski i onda sam rekao da neću više i opet se zeznem kad sam nepopravljivi romantik u poslu, a to nije dobro za posao.
                            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                            11.04. 0:12 #2
                            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• expendable
                              CBC Senator XXL
                              • 04.11.2009
                              • 3662
                              • Bor

Potpuno Vas razumem. Ipak neke granice mora da postoje, kad bi svi postali "bankari" (mislim na gazde na iste ili advokati) ovaj svet ne da ne bi bio bolji nego bi postao (opšta) klanica. Uticaj bankarskog sistema na ratove u svetu ide po eksponencijalnoj zavisnosti.
                              Kad ne mogu da naplate (nerealne) kamate onda šalju "uterivače dugova" (za pojedince one smrdibube od izvršioca za države vojnu silu).

Comment

Working...
                              X