emmi.rs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

emmi.rs

Daklem zašto su završili kao smrdibube.. Kupio sam jedan digitalni risiver sa idejom da mi radi kao medija plejer jer je dosadno gledati na kompu filmove a za veći tv (pametniji) trenutno nisam raspoložen
    Uglavnom čitam i vidim radi ono što mi treba i naručim od ovih gejova EMMI.RS i uredno stigne a obećano vreme.. Naravno odmah probam i naravno ne radi sve što piše da radi. A piše da radi i MP4 što sam i pitao izričito pred kupovinu preko kol centra, nabijem ih u naslov kol centar... teraš kola ili šta...
    Uglavnom prijem je bio u Petak i nema vraćanja za vikend. Sve radi ali MP$ pune ne 31 minutu. Onda palim gugletu i nadjem na netu taj podatak, žale se ljudi pa me nije mrzelo i pustiim lagano i stvarno crkne na 31-2. minutu. pustim ubrzano isto crkne na tim minutima, ima neki brojač šta li?

Zanimljivo je da je roba stgla sa WIN WIN računom iz neke WIN WIN radnje iako je naručena preko col centra od EMMI.RS smrdibuba.
    Pitam taj coletov centar jel mogu da vratim u lokalnu win radnju i da zamenim ili uzmem pare.. kaže može.. Mrzelo me u subotu da se klackam a i bolje što nisam jer bih ispušeo..
    U sledećoj nedelji opet nazovem da vidim jel ima taj drugi model i usput pitam da vratim u radnju peške.. kaže drugi operater aaa ne može, mora da se vrati u servis pa oni pregledaju pa se reši reklamacija... Pa neću valjda da platim troškove slanja za neispravno.. Kaže nećete, mi plaćamo... Ok, sutra dolazi siti kurir i pokupi uredjaj, pošto nisam bio spreman, na brzaka sve popakujm, aterije od daljinskog nisam ni raspakovao i predam... 10 dana nema ni slike ni tona od smrdibuba emmi.rs i zovem sad u Ponedeljak.. Dobar dan ja bih da pitam... Dajte mi neki broj traži ja nemam, daj ovo ja nemam, kako se zovete, to imam i kažem opet i nadje me posle par minuta.. Kaže zakonski rok je da se odgovori za 8 dana i da će proveriti preko servisa i obavestiti me... Servis radi do 17 a bilo je 16+ i nema odgovora.. Ok, bilo je kasno.. ali ni sutra nema odgovora i prodje dan.. U sredu ja opet zovem i pitam i ista procedra, daj neki broj, nemam, da ime i prezimem imam i nadje me.. Ovaj put je bilo pre podne i reče javiće mi... Naravno nema ni slike ni tona jer inače ne bi završili u hronici smrdibubskoj...

Malo pre (Petak) zovem opet ali unapred pitam da mi da šefa sale jer neću po treći put daj mi broj, nemam daj... Kaže to nije praksa da mi ona pomogne i opet da mi.. Uglavnom kaće ona ovako .. 25 sam dobio SMS da je primljeno i da će biti rešeno u zakonskom roku.. Laže jer sam pregledao SMS i neam poruke a imam ih od pre dve godine.. Zakonski rok je 30 dana... Ali je 8 dana rok da me obaveste da li popravljaju, vraćaju pare ili šta već... E sad mogli su napisati da su juče dobili ali onda će Majstor Siti da mi objasni kako je nosao paket deset dana.. Ili je toliko velik da su ga nosili u delovima zbog opterećenja...

Tu ti jamlkic popizdim i lepo joj kažem sram vas bilo, smrdibube jedne (nisam rekao smrdibube to je pesnička sloboda) i da Vas sram bude bilo... Rekoh napišite da je korisnik odustao od vašeg smrdljivog uredjaja (to jesam rekao) i da ne trba da mi ga vratite kao ni pare.. i da je bio muško rekoa bih da ga nabije serviser u **** jer ga pregleda kao da je pun kamion televizora ali je bila ženska i nije ok...

Sad zašto su EMMI.rs smrdibube, sve je to zakonska procedura i ok je sem što lažu za datum prijema i za poslat SMS, što se tiče prijema možda i ide preko male krsne ali to nije moj problem. ZASMS znam jer ga nema a ako već kenjadu da je 25. stiglo kod njih, danas je osmi dana tako da su me veoma rano obavestili o rešenju mof problema, tako reći u budućnosti su me obavestili..
    Elem, da objasnim zašto su SMRDIBUBE Emmijevske.. Pre toga sam u drugoj radnji u BIG-u kupio isti uredjaj, ne ta firma i koji je isto to radio, znači sve formate pušta ali MP4 se ubije kao nemac... Posle testiranja par komada filmova i kad ih konvertujem u neki drugi format ti isti filmovi lepo rade...
    Otišao sam u dotičnu radnju i rekoa ej, ja imam problem, i objasnim šta se dešava.. Kaže čovek oćeš pare ili nešto drugo. Nema ništa drugo u tom cenovnom rangu i kažem ako može vratite mi novac. Čovek nešto popuni, ja potpišem i vrati mi pare.. Dovidjenja, dovidjenja...
    Tako se to radi a ne kao ove EMMI.RS smrdibube. Napravim još spisak za šta da ga zamenim, da doplatim 1000 dinara i da mi pošlju uspt i LAN port koji bih naravno platio ali do tog dela nismo stigli...

Znači bre pa da mi se boja ne svidja mora da mi ga uzme a pazio sam na ambalažu, bukvalno je sve kao neotpakovano...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

win win, emmi, alti i jos neke firme su u stvari ista firma.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• vujke
      Admin
      • 29.09.2004
      • 1673
      • Mladenovac
      • Daewoo Lanos 1.5SX

Emmi vise nije odvojena fransiza, nesto se tu muljalo, iz radnje u BG su odpustili sve i doveli nove radnike. Inace treba da si dobio uz uredjaj i obrazac za odustajanje od kupovine na daljinu u roku od 14 dana od prijema pa si mogao i to da aktiviras.
      Jos neki uredjaji imaju isti problem kao taj, recimo XWAVE.
      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Pa zato sam i popizdio što znam da mogu da vratim u roku od 14 dana ako m ise boja ne svidja.. A vratio sam sve papire i nisam kopirao ništa tako da mogu da duvam.. No, ne bune se oni da nisam vratio nego se ja bunim za 2390 dinara prave njesra kao da je slon kupljen...

A manje više svi ti uredjaji imaju isti čip pa zato imaju svi isti problem samo nema update-a

https.autogas.rs

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

Cerke firme koje trguju medjusobno da bi izbegle placanje poreza u punom iznosu.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mishja
            CBC Veteran
            • 13.12.2013
            • 112
            • mladenovac
            • fabija, partner

A to su burazerove firme a prica neke price nama

Comment

• Keketarac
              CBC Senator XXL
              • 01.09.2007
              • 588
              • Novi Sad
              • Seat Ibiza 1.2 TSI

Jesu smrdibube, ali su medju jeftinijim smrdibubama, a ima i ona fora "ako nadjete jeftinije", pa ja nadjem u njihovoj drugoj firmi, ali tamo ne moze na rate, pa mi oni onda odobre ovamo na rate, ali onda nije jeftinije nego je po onoj drugoj ceni.....

Onda pogledam cene svega toga po internetu, pa mi pripadne muka kako nas ovi nasi uvoznici (a izgleda je samo jedan sa 10 imena).

Comment

• expendable
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2009
                • 3662
                • Bor

Da. Sa prethodnim se slažem.
                Jesu među jeftinijim ali oni šibicarski fazoni (popust preko net-a, pa prvo može i u prodavnici, pa posle NE može, tj. mora da se čeka da navodno uređaj stigne iz centrale (a tu je, vidim ga očima), pa onda ili popiVdiš i odeš ili ako je sitnica i hitno ti je, onda platiš punu cenu koja i nije niža nego kod drugih) su im baš seljojberski.
                Problem je kao i sa svim drugim u manje-više monopolu, odnosno oligopolu (3-5 velikih firmi uvoznika za svu robu). Onda nam cene veće nego na Zapadu za 51% proizvoda. Ostalih 49% tek koliko da se kaže da je jeftinije.
                Oko (ne daj bože) zamene, počinje igranka ... smrdibubaška.
                Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

18.02. je bio dan kad je kurir odneo aparat, ni slike ni tona još uvek pa ćum im ga stvarno pokloniti... Naravno da neću ali ću kenjati gde god mogu, neće da se potresu ali je meni lakše...

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
                    CBC Senator XXL
                    • 02.04.2005
                    • 1557
                    • Smederevo

Imam strong dvbt2 risiver i pusta sve moguce filmove. Prevod filma nece da pusti sve formate al ima gomilaprograma koja konvertuje format prevoda. Mada sam probao da preimenijem tj promenim extenziju i uspelo je i tako da pusti film. Koristimo ga za gledanje serija, snimanje programa...
                    Moze da snima dva razlicita kanala a da treci kanal gledas istovremeno. Ja kad sam ga kupio na njihovom sajtu su vec bila 2 updejta, uglavnom zbog tih prevoda i menjanja velicine fonta prevoda. I ubaceni su jos neki jezici. Sve u svemu zadovoljan sam. Pusta hd film bez problema.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Ma radi i ovaj sve samo ne pušta mp4, to jest pusti ali se ubije u 31-32 minutu i to je sigurno kao alarm. Našao sam na netu da se ljudi žale na to... Problem je što njihov serviser ne surfuje...

Mislim ako dam 10000 dinara za media plejer onda dodam još nešto i kupim smart TV koji ima media plejer a imam i normalan ekran za filmove..

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
                        CBC Senator XXL
                        • 02.04.2005
                        • 1557
                        • Smederevo

Ovaj je mnogo jeftiniji a radi odlicno. Jos mi se nije ugasio dok gledam film.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Nema media plejera ispod 6-7 hiljada dinara, zato sam hteo da iskoristim mogućnost digitalnog risivera koji ima iste mogućnosti ili bar one koje meni trebaju. Vivax kupljen u Gigatronu nije radio, Bolji model koji je kupljen preko eMMI smrdibuba colovnog centra takodje isto na isti način nije radio.. Hteo sam da uzmem skuplji model da doplatim 1000 dinara i da uzmem net svič za 5 ili 8 portova ali se očigledno čekaju izbori da mi jave šta su rešili oćeli ga popraviti ili vratiti pare.. Što se mene tiče biće zabava miliona ako ga vrate "popravljenog" Ima da se šeta do smrti od mene do njih... A sad da su jedini na svetu nema šanse da kod njih kupim ni čačkalicu, jer i ako oan ne radi kak otreba dok se to komisijski utvrdi ja se udavio...

U gigatronu su mi vratili pare za koliko je trebalo da popuni formular i da ja potpišem. Plus za Gigatron , orden smrdibuba sa govnavim krilcima za EMMI.

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2005
                            • 1557
                            • Smederevo

Upravo sam prebacio jedan mp4 film i pustio ga na tv. Premotao ubrzano do 29 minuta a onda ga pustio da ide do 36 minuta i sve normalno funkcionise. Ugasio sam ga na 36 min.
                            Taj ko da je programiran da puca na 31 min, ne vidim drugi razlog.

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Više bih rekao da je firmever u kvaru jer ne zna da se izbori sa tim formatom i negde na toj "daljini" zglupi procesor... Svi ostali formati rade bez greške..

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X