Sajt Polovni automobili.com smradovi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Sajt Polovni automobili.com smradovi

Neverovatno je šta sebi daju za pravo smradovi sa polovniautomobili.com. Pošto imam jedan besplatan oglas za drugi oglas traže da bude plaćen i to je ok. Platim uredno oglas, sve ispoštujem. Auto se vodi na moje ime, registrovan pre mesecipo dana i sad "gospoda" traže da im slikam saobraćajnu dozvolu jer ne veruju da je auto moj?!! Sami su promenili status na "vozilo na ime kupca" iako je oglas plaćen! Iz principa neću da slikam saobraćajnu dozvolu jer ne vidim šta se njih tiče da li je auto moj ili nije moj ako je plaćen oglas u pitanju.
    Tako je to kad se neko osili jer praktično ima monopol na tržištu. Od sada svaki put kad budem stavljao novi oglas registrujem novo korisničko ime pa nek se bakću samnom do sudnjega dana. Kad ne možeš da im doakaš bar malo da im zagorčaš život
    Još jednom da ponovim da bi se što bolje tagovalo na guglu: polovniautomobili.com su bezobrazni smradovi jer su tako u mogućnosti.
  • macaneli
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2008
    • 327
    • sremska mitrovica - Genova
    • S-max

Odavno su postali smradovi
    ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• megan82
      CBC Član
      • 03.01.2022
      • 66
      • Pirot
      • Zlatno doba

Potvrdjujem da su bezobrazni smradovi,mada gledam sve vise automobila ima na KP,plus tu su i ocene,tako da nadam se da ce KP preuzeti primat i kod kupoprodaje automobila.

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Teško, PA je ubedljivo najpopularniji po mojoj slobodnoj proceni.

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

ljudi se teško navikavaju na privatne firme i njihove uslove poslovanja na koje apsolutno imaju pravo.

A tih uslova ne bi bilo da nismo u proseku ***** kao narod pa non stop pokušavamo da prodamo muda za bubrege.

Nije se niko na nekom sajtu probudio jedno jutro i rekao "e sad ću da se userem u prodaju svim prodavcima koji imaju slovo A u imenu" nego ih je neko tužio, pretio, ko zna šta sve, pa je to posledica da se zaštite za ubuduće.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Gore piše gov_na ali forum automatski prepravlja u zvezdice a pravi je trenutak da se stvari nazovu pravim imenom.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X