Neverovatno je šta sebi daju za pravo smradovi sa polovniautomobili.com. Pošto imam jedan besplatan oglas za drugi oglas traže da bude plaćen i to je ok. Platim uredno oglas, sve ispoštujem. Auto se vodi na moje ime, registrovan pre mesecipo dana i sad "gospoda" traže da im slikam saobraćajnu dozvolu jer ne veruju da je auto moj?!! Sami su promenili status na "vozilo na ime kupca" iako je oglas plaćen! Iz principa neću da slikam saobraćajnu dozvolu jer ne vidim šta se njih tiče da li je auto moj ili nije moj ako je plaćen oglas u pitanju.
Tako je to kad se neko osili jer praktično ima monopol na tržištu. Od sada svaki put kad budem stavljao novi oglas registrujem novo korisničko ime pa nek se bakću samnom do sudnjega dana. Kad ne možeš da im doakaš bar malo da im zagorčaš život
Još jednom da ponovim da bi se što bolje tagovalo na guglu: polovniautomobili.com su bezobrazni smradovi jer su tako u mogućnosti.
Tako je to kad se neko osili jer praktično ima monopol na tržištu. Od sada svaki put kad budem stavljao novi oglas registrujem novo korisničko ime pa nek se bakću samnom do sudnjega dana. Kad ne možeš da im doakaš bar malo da im zagorčaš život

Još jednom da ponovim da bi se što bolje tagovalo na guglu: polovniautomobili.com su bezobrazni smradovi jer su tako u mogućnosti.
Comment