Eto sta alfa moze,nemate ni jednu zensku u svojoj grupi,to je sramota,nego otimate nama...ali ja mislim da little nije pala na te grane da sa alfistima ide na pice,zar ne little?
Ne brini Honda ne mislim da vam je otimam na kraju krajeva ipak je Honda za devojchice ne bih da vam otimam glavnog predstavnika grupe hteo sam samo da je "pozajmim" malo Ali kapiram sto te je uhvatila tolika frka... tako da bicu pazljiviji ubuduce
Moram Vam nešto priznati. Postao sam "tatin sin". Aha. Tata mi kupio auto. Aha. Sad sam opak i umišljen. Aha. Sad cu biti cool. Aha. Nazvao stari i kaže kupio sam ti auto. Ha ha ha sve ne mogu vjerovati Kaže onaj drlog od Audia ti se skroz kvari a meni dojadilo da ti posudujem moj pa sam ti kupio auto Lada Samara, crvena boja, ima i kazetofon, ima i ratkape kaže stari 107 tisuća km, 90. godište A što kažete? Šta je stari Od drugog vlasnika, deda ga vozio zadnjih 5 godina. Držao ga kao na dlanu, sve održavao. Na meni je samo da prebacim karburator, bosh elektroniku, silikonske kablove, promjenim ulje, stavim NGK sviječice pa da vidiš Ona stara mi je trošila 6,5 litara na otvorenom i išla preko 150 Bio dobar novi karburator i nova elektronika Coco će mi sada gledti zadnji kraj, hi hi
... a ja dijete radničko, ne znam što je to tunning show...
Comment