Zezanje, Arhiva. Započeo Honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Sad je ok :9
    Jedva čekam dvehiljaditu
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zvrle
      CBC Senator XXL
      • 01.11.2005
      • 961
      • Beograd, Batajnica
      • Golf 4

Pitali Crnogorca sta sada radi?
      On odgovara: - A da ti pravo kazem,od kada smo dobili nezavisnost, bas nista!

Znate li kako Crnogorac gradi kucu?
      - Dodje na livadu, drzi mobilni i hoda tamo-amo, dok radnik u bageru ceka:
      - Odje kopaj!
      - Zasto bas tu? - upita ga radnik.
      - Zato sto je tu najjaci signal!

Dosao Crnogorac na Trg Bana Jelacica i ugledao kip.
      Pita on: "Ko je ono?"
      Kazu mu: "Ban Jelacic"
      Crnogorac: "Dobro, a koji ga ono junak jase?"
      “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Srpski inat...

Pošao Radojica na vašar Topolu...Kod kuće se umio,obrijao,štucovao bradu i brkove i krenuo preko livada i brežuljaka.Naidje na reku,a preko reka balvan za prelaz...Kad sa druge strane stoji čiča i kaže:
        -Dobar dan Radojice kuda si krenuo?
        -Ja na vašar čiča, u Topolu....
        -Jel ako da pustiš čiču da predje prvi....
        -Ma ko te **** čiča,žurim...
        -AHA!-viknu čiča-Ja sam strašni Usud pa kad si tako bezobrazan sad ćeš za kaznu da krekećeš ko žaba godinu dana!!!
        Radojica otvori usta kad se samo začu -KREK!Šta će jadan ne može takav na vašar okrete se i ode kući.
        Godinu dana je kreketao i kad minu godina opet se spremi za vašar....umio se,obrijao,štucovao bradu i brkove i krenuo preko livada i brežuljaka i dodje do iste reke i balvana.Kad tamo opet onaj čiča...
        -Dobar dan Radojice kuda si krenuo?
        -Ja na vašar čiča u Topolu....
        -Jel ako da pustiš čiču da predje prvi...?
        -Ma ko te **** čiča...žurim!
        -AHA!-opet će čiča-Nisi naučio lekciju....za kaznu ćeš kreketati još godinu dana!
        Radojica otvori usta kad ono opet samo se začu-KREK!Okrete se jadan .....pa pravac kući.
        Minu još jedna godina...dodje vreme za vašar....Nakiti se Radojica,okupa se,obrija se i krete preko livada i brežuljaka...Kad na istoj reci, na istom balvanu isti čiča...
        -Dobar dan Radojice!
        -Dobar dan čiča!
        -Gde si krenuo Radojice?
        -Ja da KREKEĆEM, a tebi ko **** mater!

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Ovo bi moglo u styling, ali zbog druge slike vise pripada ovde.

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Honda cirkus

Pogledajte nasta lici ova honda:
              jeddahboys.com réunit des informations et annonces. Nous espérons que vous y trouverez les informations que vous recherchez !
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• SAAB PoWeR
                CBC Senator XXL
                • 26.04.2005
                • 1394
                • tu iza coska(Milwaukee USA)

honda otkida
                to se zove umetnost
                _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• SAAB PoWeR
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2005
                  • 1394
                  • tu iza coska(Milwaukee USA)

sta kazete na ove 3D ulicne slike
                  svaka im cast
                  ovo nije photo montaza

[/img]
                  _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• gordi014
                    Moderator
                    • 02.10.2004
                    • 1049
                    • Valjevo, Srbija
                    • PEUGEOT 206 XS 1.6

Mama, mamaaaaa!!! Mogu li obuci grudnjak?Imam vec sesnaest godina.
                    -Daj zacepi Ivice!!!

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

u prvom videu sa Audijem ima zakacenu sajlu odozdole..najbolje se vidi pri kraju snimka kad staje vidi se odozdo...
                      toliko... o tome.
                      quatro je quatro..ali sajla je sajla

ovako moze i moja Corsa uz Planicu(u Kranjskoj Gori) i to bez krampona
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• alt+64
                        CBC Senator XXL
                        • 27.02.2006
                        • 571
                        • bgd

Hrvatski forum o uzgajanju zeceva

Help!

Ne znam sta da radim, zeko hoce da me siluje, tacnije moju nogu. Cim ustanem, krene za mnom i gu gu gu gu, obavija se oko noge, cak me i gricka. Ima 2 god. i nekako sam se plasila da ga vodim na kastriranje. Sada se bojim da mu ovo silno uzbudjenje ne skodi srcu i sl. Sta da radim? Da ga pustim ili ...? Inace, ovo se i ranije desavalo, pa prestane. A sada opet.
                        napaljenko zlostavlja

šnjofko zaista zlostavlja lupka stalno visi na njemu a ovaj jadnik je cijeli uplasen pobjegne u jedan kut sobe ali ga ovaj uhvati i onda.... a lupko jedva ceka moj dolazak da ga izbavim snjofko ipak ne odustaje jednom kad sam ga maknuo sa lupka on me ugrizao sto da radim zao mi je lupka i zelio bih zaustaviti tu agoniju i muke s ovim NAPALJENKOM zato POMAGAJTE!!!!stara mi predlaze da jednog poklonim prijatelju koji zeli kunica ali ja se nemogu razdvojiti od njega POMO?!!!!!
                        zašto ze?evi rade ONO u doggy pozi?

o?ito su dovoljno veliki hedonisti da se ispruže kao najve?e lijen?ine potrbu?ke ili zaspe na boku. možda bi im i misionarska poza pasala?

Comment

• Duke
                          CBC Senator XXL
                          • 16.01.2006
                          • 753
                          • Urbs Naissus

Originally posted by zoranbg
                          quatro je quatro..ali sajla je sajla
                          I ja sam na kraju snimka opazio neku skalameriju ispod auta, sumnjivog podrijetla. Zato i rekoh ono..."ako se otkachi... biche chuda..."

Btw, brishite dupli post, nesto sam se bio zajebunio...
                          "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• dfast
                            CBC Senator XXL
                            • 26.05.2005
                            • 1302
                            • Hoofddorp NL /Bgd

Obavezno procitati, ne znam da li je istinita ali vredi

Za sve vas koji povremeno imate stvarno los dan i kada vam je stvarno potrebno da se na nekome ispraznite! Nemojte vredjati one koje poznajete- ispraznite se na nekome koga NE ZNATE!

Sad obratite paznju na ovo. Sedeo sam za radnim stolom, kada sam se setio da treba da obavim jedan razgovor preko telefona. Nasao sam broj i nazvao ga. Neko je sa druge strane digao slusalicu, "Halo?" A ja sam ljubazno pitao, "Dobar dan. Mogu li molim Vas da razgovaram sa Lidijom?"

Odjednom mi je tip zalupio slusalicu! Nisam mogao da verujem da neko moze da bude tako nepristojan. Potrazio sam Lidijin telefon preko informacija i pozvao je. Slucajno mi je dala pogresne zadnje dve cifre.

Nakon sto sam zavrsio sa Lidijom, primetio sam na mom stolu papiric sa pogresnim brojem. Nazvao sam ga jos jednom. Kad mi se ista osoba javila, proderao sam se "Kretenu jedan!" i zalupio sam mu slusalicu. Pored njegovog
                            broja telefona napisao sam "Kreten" i odlozio sam papiric u fijoku radnog
                            stola.

Svakih par nedelja, kada sam placao racune, ili kad bih imao stvarno los dan, pozvao bih ga. On bi odgovorio a ja bih povikao "Ti si kreten!"

To bi me uvek razveselilo. Kasnije tokom godine posta je uvela "Caller ID". To je bilo pravo razocarenje za mene, jer je izgledalo da vise necu moci da zovem Kretena. Onda sam se jednog dana dosetio:

Pozvao sam njegov broj, i kada se tip javio rekao sam izmenjenim glasom
                            "Dobar dan," zatim sam rekao neko izmisljeno ime. "Ovde referent za odnose sa javnoscu poste 11032; zovem da vas upitam da li ste upoznati sa nasim 'Caller ID' programom?"

Tip je dreknuo u telefon "NE!" i zalupio slusalicu. Brzo sam ga ponovo nazvao i rekao "To je zato sto ste kreten!"

Razlog sto sam izdvojio vreme da vam ispricam ovu pricu, jeste da vam pokazem da, ukoliko vas nesto tisti, ipak mozete uciniti nesto tim povodom.

Samo nazovite 823-4863.

Drugi deo

Staroj gospodji ispred opstine stvarno je trebalo vremena da izadje sa parkinga. Poceo sam da mislim da nikada nece izici. Konacno, njen auto je polako poceo da izlazi sa mesta za parkiranje i ja sam se cak vratio par metara unazad da joj dam dovoljno prostora. "Super," mislio sam, "konacno odlazi!". Iznenada se neka bela skoda zaleti iz suprotnog pravca, presece mi put, i uleti pravo na njeno mesto. Poceo sam da trubim, "Ne mozes tako, momak! Ja sam stigao prvi!" Tip je izasao iz svoje skode totalno me ignorisuci. Popeo se uz stepenice praveci se da me uopste nije cuo. Pomislio sam u sebi da je i ovaj tip kreten. Izgleda da na ovom svetu stvarno ima mnogo kretena. Primetio sam da ima zalepljen papir sa natpisom "NA PRODAJU" sa strane. Zapisao sam njegov broj telefona. Onda sam "lovio" drugo mesto za parkiranje.

Posle par dana, ponovo sam od kuce, sedeci za mojim radnim stolom, nazvao 823-4863 i viknuo u slusalicu "Ti si kreten!" (Sada je stvarno lako da ga pozovem, jer sam stavio njegov broj na "speed dial".) Primetio sam u adresaru broj onog tipa sto vozi belu skodu. Pomislio sam da je bolje da i njega nazovem. Posle par zvonjenja neko mi je odgovorio sa "Halo?"

Pitao sam lepo: "Jeste li Vi covek sa belom skodom za prodaju?"
                            "Da, ja sam."
                            "Mozete li mi reci gde mogu da vidim auto?"
                            "Da, ja zivim Gostivarskoj 3, to vam je zuta kuca a auto je parkiran ispred ulaza."
                            Onda sam ja lepo pitao "A kako se vi zovete?"
                            "Dobrivoje Maric"
                            "Kada je zgodno vreme da vas nadem kod kuce, Dobrivoje?"
                            "Pa ja sam kod kuce uvece."
                            "Slusajte Dobrivoje... Mogu li nesto da Vam kazem?"
                            "Da?"
                            "Dobrivoje, Vi ste kreten!" I zalupio sam mu slusalicu.

Zatim sam dodao Dobrivojev broj na "speed dial". Sad sam, kad god imam neki problem, mogao da zovem dva kretena. Ali nakon nekoliko meseci skoro da mi je prestalo biti zabavno da zovem kretene i da im zalupim slusalicu.

Ozbiljno sam razmotrio ovaj problem i nasao sam resenje.

Prvo, nazvao sam Kretena #1. Tip je ljubazno rekao "Halo?" i ja sam povikao "Kretenu jedan!" ali nisam zalupio slusalicu. Kreten je pitao
                            "Jesi jos uvek tu?"
                            "Jesam."
                            "Prestani da me zoves!"
                            "Necu!"
                            "Kad si tako hrabar, kako ti je ime?"
                            "Dobrivoje Maric."
                            "Gde zivis Dobrivoje?"
                            "U Gostivarskoj 3. To je zuta kuca, a ispred je parkirana moja bela skoda."
                            "Slusaj druskane! Bas si drzak, kad si mi to sve rekao. Vidimo se kod
                            tebe! Bolje bi ti bilo da se pomolis zadnji put..."
                            "Da, jako si me uplasio, KRETENCINO!" - Onda sam mu zalupio slusalicu.

Onda sam nazvao Kretena #2.
                            "Halo?"
                            "Zdravo, Kretenu!"
                            "Hej, ako ikada saznam ko si ti..."
                            "Sta ces ako saznas?"
                            "Razbicu te!"
                            "Pa evo ti onda sansa: upravo dolazim kod tebe KRETENCINO!" - I njemu
                            sam zalupio slusalicu.

Onda sam nazvao policiju i rekao sam im da idem u Gostivarsku 3 da ubijem mog homoseksualnog ljubavnika, da sam na ivici zivaca i da pokusaju da me sprece. Zatim sam pozvao lokalnu TV stanicu i rekao im uzbudjeno da se izgleda odigrava obracun bandi nasred Gostivarske ulice. A zatim sam seo u kola i odvezao se na mesto dogadaja. Fenomenalno! Trebalo je da vidite dva kretena kako lome kosti jedan drugom ispred policijska kola, panduri sa cevima uperenim u njih urlaju , dok to sve snima televizija i gomila okupljene mase... Snimio sam ceo dogadaj uvece sa vesti.
                            Preuzeto sa www.dizajnzona.com

Comment

• alt+64
                              CBC Senator XXL
                              • 27.02.2006
                              • 571
                              • bgd

Comment

• M-power
                                Moderator
                                • 10.01.2005
                                • 10060
                                • Bg; Banovo Brdo
                                • CorsaC, astra H,

Dfast......umiranje ha
                                Mnogo jako
                                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                                X