Zastao penzioner na sred pešačkog prelaza da malo bolje osmotri Yugo 45 kabriolet limun žute boje, koji je taman nailazio, kad ga spiči nešto odpozadi u glavu ...
Kad malo dodje sebi, ugleda modernizovanog saobraćajca u plavom kako vrti malj sa zelenom drškom oko ruke i ču ga kako ga pita:
- Jeli drugar, a za tebe crveno ne vazi, a?
"S T O P"
Stoje Suljo i njegov drug policajac Džemo na raskrsnici, kad vidi on kola koja su im išla u susret nisu stala na stop znaku već samo usporila.
Suljo spazi facu za volanom i oseti da ce biti problema. Sa pojasa (kao svaki džedaj majstor) on otkači malj zvani "Zolja" i sačeka da vidi šta će biti.
- Dobar dan - rece milicioner - znate li zasto sam vas zaustavio?
- Pojma nemam - reče tip.
- Niste stali na znak STOP već ste samo usporili. Nije to onaj trouglasti znak ...
- Ma daj - počne vozač da pametuje - isto je to zar ne? Mislim stati i usporiti. Koja je razlika?
Suljo pogleda u policajca, namigne mu i da mu znak da se ne raspravlja sa vozačem. Policajac se izmaknu, a Suljo priđe kolima i onako ovlaš spuca šofera lagano pet - šest puta maljem posred čela ... zastane i pita ga:
- Burazeru... da STANEM ili da USPORIM?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
EFI,hoćeš li da kažem braći da stanu ili da uspore ?Nego ljudi moji ja sam ono što postavi AR prosledio nekim kolegama u Ljubljani i Zagrebu(International Police Asociation "IPA klubovi") i.......traže još,verovatno u svrhu očigledne nastave.Ako mi ovo ne omogućite podeliću im vaše ID podatke kako bi vas podsetili na obaveze.Lepo spavajte!
Dajte ljudi,iako mi je nick jos uvek AR nemojte tako da me zovete.Svi znate moj pravi nick,... i ja se malo pogubim kad procitam AR ! Tetak na zalost onakvih fora nemam vise
Comment