Zezanje, Arhiva. Započeo Honda

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sn00py
    CBC Senator XXL
    • 15.08.2005
    • 851
    • Belgrado

[img]http://www.randic-turato.hr/new/BABA/babin_*****012.jpg[/img]

BMS team

Comment

• Duke
      CBC Senator XXL
      • 16.01.2006
      • 753
      • Urbs Naissus

Sta ti je ovo, majke ti?!?!?!
      "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• sn00py
        CBC Senator XXL
        • 15.08.2005
        • 851
        • Belgrado

Subota bubanj potok, ili kako se parkirati na parkingu sa prikolicom...

BMS team

Comment

• sn00py
          CBC Senator XXL
          • 15.08.2005
          • 851
          • Belgrado

BMS team

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Prica jedan dizelas drugom:

- Brate, uhvatim ti ja neku strankinju sinoc, i jeb**, jeb**, a ona samo vice DIPR, DIPR, DIPR!!! Brate, kad sam joj DNOPR...!!!

The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Sledeci put stavi i prevod za nas sa jeftinijim ulaznicama, trebalo mi je pola sata da ukapiram...

Pita uciteljica Pericu:

- Perice, sta ces ti biti kad porastes?

- Svoju zenu, uciteljice!
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Ovaj je jebao jeza....al doslovno

Jedan Kragujevčanin seksualno opštio sa ježom po savetu vračare kako bi bio bolji ljubavnik, pa izbušen završio na operacionom stolu

Kragujevac - Tridesetogodišnji mladić iz okoline Kragujevca javio se na Urološku kliniku u Kragujevcu sa izbušenim penisom i obilnim krvarenjem. Narodski rečeno, opalio je ježa i nadrljao. Po savetu lokalne vračare, kojoj se požalio na svoj seksualni život, uhvatio je ježa s one strane puta, polio ga vrućom vodom da se upiša, od ježevog urina skuvao kaficu, a onda opštio s njim. Završio je na operacionom stolu u strašnim bolovima i izbušenim polnim organom.

Ovo je samo jedan od primera kako Kragujevčani pokušavaju da ojačaju svoju muškost i "osveže" seksualni život. Profesor dr Srećko Đorđević, specijalista urologije u Kliničkom centru u Kragujevcu, kaže da je momku koji je opštio sa ježom uspešno izlečio povrede, te da je naivni mladić uz pomoć lekara prebrodio sve muke. Profesor Đorđević kaže da se sve češće u svom radu susreće sa muškarcima koji se prosto iživljavaju nad svojom muškošću.

- Jedan od mojih brojnih pacijenta takođe je poslušao savet vračare za povećanje potencije i stavio testise između dva vodenička kamena. Na odeljenje je stigao sa neverovatnim oteklinama među preponama. Gotovo redovno se događa da nam na kliniku dolaze muškarci sa raznoraznim stranim predmetima u bešici. I oštrim i tupim. Kako bi pojačali ili izazvali erekciju, u mokraćni kanal stavljaju eksere, ukosnice, pa čak i zrna pasulja, a onda im to tokom odnosa uleti u bešiku - priča profesor Đorđević.

Kako je čuo od svojih pacijenata, zrno pasulja kasnije služi vračarama da prebajaju za bolji uspeh kod žena.
                  - Pre nekoliko godina imao sam pacijenta koji je stavio pijavicu na penis tokom erekcije, takođe po savetu vračare ili vračara. Nažalost, najčešći uzrok impotencije je psihološki, a ne organski faktor, ali ljudi pribegavaju raznim metodama kako bi postigli cilj - navodi dr Đorđević.

On kaže da nije retkost da se impotentni muškarci namerno povređuju kako bi imali opravdanje kod svojih partnerki zbog čega ne mogu da imaju polni odnos. Prošle godine dr Đorđević je Kragujevčaninu R. S. (23) prišio potpuno odsečeni penis, koji je i danas u funkciji. Momak je sebi sekirom presekao polni organ na panju, a samo zahvaljujući veštoj intervenciji profesora ostao je - muško!

Upotrebio je veliku sekiru, penis stavio na drveni panj i sa dva udarca se opasno osakatio. Odsečenu alatku je zatim okačio na drvo kajsije u svom dvorištu i tu sačekao Hitnu pomoć, koju su pozvale komšije. Kada je došao u kragujevački Klinički centar, bio je u kritičnom stanju.
                  - Penis je bio potpuno odsečen, uvijen u peškir. Pacijent je izgubio dosta krvi. Hitno smo ga, pod lokalnom anestezijom, uveli u hiruršku salu i operacija je trajala oko 45 minuta. Nisam verovao da će uspeti, ali sve se dobro završilo. Na sreću, R. S. je imao "dosta materijala", pa je imalo šta da se zakrpi i prišije - kaže dr Đorđević.

Na poslednjoj kontroli doktoru Đorđeviću se pohvalio da sve radi bez greške, skoro svakog dana, ali da malo oseća bolove kad se menja vreme. Kako kaže naš sagovornik, retko se dešava da se prišiveni penis "primi". Uglavnom se sve završava amputacijom jer krvotok ne funkcioniše i tkivo se ne hrani.

KURIR

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe i onda da mi neko kaze da u Zastavi prave auta?? Ma daaaajjj , samo sto je najgore da se jezomanija posle prosiri po celoj Srbiji, ko Zastavu kupi **** jeza takodje

CBC ZT sorry
                    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

• Skyline GT-R
                      CBC Senator XXL
                      • 13.02.2005
                      • 806
                      • Chicago - My Kind Of Town

http://solair.eunet.yu/~vodnik/ha ha.htm

Srecno!

P.S. Spojite samo "ha" i "ha".Nisam mogo jer kad se posji automatski se ukljucuje sugava ikonica (koja btw izgleda ovako ) i link se gubi.

Comment

• TAZZ
                        Banovan
                        • 30.05.2005
                        • 1409
                        • NBGD,SERBIA

Konj se razboleo.
                        Dosao veterinar i prepisao seljaku lek za konja.
                        Tri dana da mu daje, ako konju ne bude bolje moraju da ga ubiju.
                        To cula svinja.
                        Prvi dan , konju nije bolje, drugi dan takodje. Pridje mu svinja i kaze:
                        "Molim te ustani, moras da ozdravis" ali konj ne ustaje.
                        Treci dan - konj ne ustaje.
                        Svinja ga opet moli, kaze mu da ce da ga ubiju ako ne ustane.
                        Odjednom konj ustaje i polako izlazi iz stale.
                        Svi se raduju i seljak kaze veterinaru:
                        "Ovo moramo da proslavimo, veceras cu da zakoljem svinju".

Poenta price: Ne mesaj se u tudja posla!

Comment

• SAAB PoWeR
                          CBC Senator XXL
                          • 26.04.2005
                          • 1394
                          • tu iza coska(Milwaukee USA)

Iso Huso u Afriku da hvata majmuna i imao cuku Flokija,prvi puta je uhvatio majmuna pa mu se osladilo i hoce opet da ide, ali sada vodi i Hasu sa sobom.
                          Pripemaju se oni i njemu Huso evo ti haso crna vreca,floki ide sa nama i evo ti ova puska,pa se Haso zacudi sto ce mu puska pa ga upita,
                          Huso sto ce ti puska ? eeeee Haso kad odemo dolje ja cu se popeti na drvo i tresti majmune a Floki je istreniran i on ce odma ufatiti majmuna za jajca a ti ga strpaj u crnu vrecu a pusku ti drzi u slucaju ako ja spadnem sa drveta ti ubi Flokija.
                          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Čiča
                            CBC Senator XXL
                            • 14.12.2005
                            • 1621
                            • Beograd, Vidikovac

Vi gospodine ako mislite da umete bolje napraviti zeca ili goluba od mene, slobodno izadjite na binu i pokazite nam, umesto sto stalno dobacujete!

A sad, samo za vas, gradonačelnik će da izvede svoju čuvenu tacku na šipci! Molim .

(Normalno,covek nije Tica)
                            Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                            "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• zvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 01.11.2005
                              • 961
                              • Beograd, Batajnica
                              • Golf 4

Trci kokoska po dvoristu, bezi od petla i misli:
                              Ako stanem , je***e me, svi ce misliti da sam kurva.
                              Ako ne stanem necu ce je***e.
                              Najbolje da slucajno padnem.
                              “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• MOSLER
                                CBC Senator XXL
                                • 27.05.2005
                                • 1064
                                • Niš

Sreo Mujo Hasu pa mu kaze:Imam za tebe losu i mnogo losu vest.
                                Kaze mu Haso da je imao los dan i da mu bolje saopsti obe vesti kao jednu jer ce tako lakse podneti,a Mujo ce na toa Haso kako da ti kazem,neko nam **** tvoju zenu

Comment

Working...
                                X