Sri, sumnjam da je ovo bash slucajan uzorak... Mislim, nije da sam bio u Svedskoj ili Engleskoj (to bre, daleko, preko mora, ej!) ali... Sta kaze cika Boost, jel ovo istina ?
istina
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
raspitao sam se ja za ovo kod vishe drugarica iz swe...
uglanom slike su iz vip kluba su shtokholmu(znaci samo manekenke,bogati bla bla)
a shto je jedan covek pametno rekao "sve lepe zene u swe su iz nashih krajeva"
Kazi drugaricama da ako su dovoljno lepe imaju mesta u VIP klubovima, ako nisu trebace im lova (salim se treba da su slobodne i otkacene, dovoljno za ufur )
I nemoj da pitas drugarice za ovo, nisu merodavne, pitaj drugove
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Ovaj mu potvrdno odgovori i Japanac ga zviznu sakom u nos i rece:
Ovo ti je karate.
Pita ga opet:
Hoces da ti pokazem jos nesto japansko?
Bosanac mu opet potvrdno odgovori, Japanac ga prebaci preko sebe i rece:
Ovo je dzudo.
Tada Bosanac upita Japanca:
Mogu li sad ja tebi pokazati nesto japansko?
Naravno, Japanac kaze da moze, a Bosanac dohvati celicnu sipku i ubije Japanca od batina. Japanac ga sav krvav upita:
Pa sta tu ima japansko?
Mujo ce njemu:
Poluosovina od Toyote.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Mislim da je bilo pre ali dobih na mejl pa reko da prosledim.
Student je pao na ispitu iz logike. Evo razgovora sa profesorom tom prilikom.
Student: Vi me kaznjavate, razumete li uopste vi nesto o tome?
Prof: Naravno, inace ne bih bio profesor.
Student: OK, pitacu vas nesto. Ako znate tacan odgovor, dobijam peticu i odlazim. Ako ne znate odgovor, dacete mi desetku.
Profesor (nakon kraceg razmisljanja): OK, prihvatam!
Student: Sta je legalno (zakonito) a nije logicno, logicno a nije legalno, a sta nije ni logicno ni legalno?
Profesor je dugo razmisljao, ali nije nasao pravi odgovor i dao je studentu desetku. Nakon toga ga je pitao za odgovor.
Student odmah odgovori: Vi imate 53 godine i ozenjeni ste jednom 23-godisnjakinjom; to je legalno, ali nije logicno. Vasa zena ima 24-godisnjaka za ljubavnika, sto je logicno, ali nije legalno. Vi dajete desetku ljubavniku vase zene, iako je trebao pasti na ispitu, sto nije ni logicno, ni legalno.
Sveukupno, covek moze reci, legalno je da mi sedimo i radimo, ali nije logicno. Logicno je da pri tome saljemo viceve e-mailom, ali nije legalno.
I nije ni logicno ni legalno, da smo za to jos i placeni (evo ja to radim svaki dan sa posla)!
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Kolege sa posla svalerisale se ispod zalosne vrbe!
Mirjana teze povredjena jer je lezala na travi, Bojan bio "provodnik"!
BEOGRAD - Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povre?eni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiskoj strani Ade Ciganlije! Ljubavnici su stradali ispod zalosne vrbe u nedelju uve?e kada je veliko nevreme zahvatilo Beograd. Kako Press saznaje, ekipa Hitne pomoci odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u Urgentni centar, odakle su preba?eni u Centar za opekotine u Zvecanskoj ulici! Posle ukazane pomoci, Bojan je pusten kuci, dok je Mirjana zadrzana na lecenju. Dezurni lekar potvrdio je da je Mirjana smestena na Odeljenje intenzivne nege, ali da joj zivot nije ugrozen.
- Pacijentkinja je svesna, moze da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teske, ali ocekujemo da ce se brzo oporaviti. Posete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji mo?i ?e slobodno da je obilaze - potvrdio je dezurni lekar bolnice u Zvecanskoj ulici.
Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, neposredno posle prijema povre?enih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal!
- Mladji gospodin je dosao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povredjene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopstilo na kom je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Medjutim, medju zenskim stvarima koje je preuzeo bili su i muski odevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom muzu, on je zaprepasceno rekao: "Pa, ja sam njen muz!" Tada su morali da mu saopste da je Mirjana povredjena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla - navodi nas sagovornik.
Prema tvrdnjama dobro obave?tenog izvora, mu?karac je zadobio lak?e povrede jer je bio u ulozi "provodnika".
- Zena je obnazena lezala na travi, dok je muskarac u trenutku udara groma bio na kolenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prosao kroz njegovo telo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muskarac je imao vise srece i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj - navodi nas sagovornik.
nero je crno na Italijanskom. A ovo sam vec video, navodno se ova crnkinja jako uzbudila kad je videla negro, kao rasisticku poruku ******stina ali sta pametno ocekivati od amera...
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment