Zakon gravitacije:
Tijelo izbaceno u zrak ne moze promasiti pod pa da mu ****s mater.
Kad gledam nebo, vidim tebe, kad gledam more, vidim tebe. Kad gledam sunce, vidim tebe. Kad gledam zvijezde, vidim tebe. Daj, jebo te, makni se vise!!!
Udje baba u sex shop i pita:
Immmaaaatttteeee liiii viiiibbbbrrraaattoorrr G-6?
Imamo- kaze prodavac. Na to ce baba: Kakkooo seee ggassssii?
Dje ces, Haso?
Trazim po cijelome gradu da mi daju nesto za glavu!
A kolko mislis dobit za nju?
Napad'o snijeg u Sarajevu i Huso slusa na radiju vijest:
"Mole se gradjani da parkiraju svoje automobile na strani ulice sa neparnim brojevima, da bi se mogao ocistiti snijeg barem sa jedne strane ulice."
I Huso ode i preparkira auto.
Sutradan, napadao jos veci snijeg i Huso opet slusa vijesti na radiju:
"Mole se gradjani da danas parkiraju automobile na strani ulice sa parnim brojevima".
I Huso opet preparkira automobil.
Treci dan, opet napadao snijeg i Huso slusa vijesti. Bas kad je spiker trebao kazati na kojoj strani ulice da se parkiraju automobili, ono nestane struje. "Sta cu sad?", misli Huso, misli, pa onako za sebe doda: "Ma, ko ga ****, nek' danas ostane u garazi!"
Uhvati Mujo zlatnog slona, a slon mu kaze:
"Mujo, pusti me, ispunit cu ti tri zelje!"
Mujo: "Ma kakve tri zelje, ides ti meni kod zlatara!"
Vidi Mujo kako moj sin lici na mene!
Nema veze, Haso, bitno je da je on zdrav!
Ulazi Mujo u bolnicu, kad tamo dva doktora tuku pacijenta. Prilazi im i pita ih zasto ga tuku. A ova dvojica odgovaraju: "Osam godina ga lijecimo od zutice, a on nam tek sad kaze da je Kinez."
Tijelo izbaceno u zrak ne moze promasiti pod pa da mu ****s mater.
Kad gledam nebo, vidim tebe, kad gledam more, vidim tebe. Kad gledam sunce, vidim tebe. Kad gledam zvijezde, vidim tebe. Daj, jebo te, makni se vise!!!
Udje baba u sex shop i pita:
Immmaaaatttteeee liiii viiiibbbbrrraaattoorrr G-6?
Imamo- kaze prodavac. Na to ce baba: Kakkooo seee ggassssii?
Dje ces, Haso?
Trazim po cijelome gradu da mi daju nesto za glavu!
A kolko mislis dobit za nju?
Napad'o snijeg u Sarajevu i Huso slusa na radiju vijest:
"Mole se gradjani da parkiraju svoje automobile na strani ulice sa neparnim brojevima, da bi se mogao ocistiti snijeg barem sa jedne strane ulice."
I Huso ode i preparkira auto.
Sutradan, napadao jos veci snijeg i Huso opet slusa vijesti na radiju:
"Mole se gradjani da danas parkiraju automobile na strani ulice sa parnim brojevima".
I Huso opet preparkira automobil.
Treci dan, opet napadao snijeg i Huso slusa vijesti. Bas kad je spiker trebao kazati na kojoj strani ulice da se parkiraju automobili, ono nestane struje. "Sta cu sad?", misli Huso, misli, pa onako za sebe doda: "Ma, ko ga ****, nek' danas ostane u garazi!"
Uhvati Mujo zlatnog slona, a slon mu kaze:
"Mujo, pusti me, ispunit cu ti tri zelje!"
Mujo: "Ma kakve tri zelje, ides ti meni kod zlatara!"
Vidi Mujo kako moj sin lici na mene!
Nema veze, Haso, bitno je da je on zdrav!
Ulazi Mujo u bolnicu, kad tamo dva doktora tuku pacijenta. Prilazi im i pita ih zasto ga tuku. A ova dvojica odgovaraju: "Osam godina ga lijecimo od zutice, a on nam tek sad kaze da je Kinez."
Comment