Ja sam Kile inace sam iz Sarajeva naselje Marin Dvor naslov Vam sve kaze o Meni,ali da se malo poblize upoznamo.Imam 22 godine mlad sam perspektivan maneken inace sam CELIN rodjak ,i vodim jednu od najprofitabilnijih firmi u sarajevu.Ali zbog poslovnih tajni necu Vam odati o kojoj se firmi radi.Vozim bmw m 5 dole na slikama i imam vlastitu kucu u kojoj zivim sam.Zavrsio sam menadzment u USA i pripremam se za postdiplomske studije.U slobodno vruijeme kojeg je jako malo izlazim u Boeme, Park Princeva,Bazene,Oskar i tamo me mozete naci....
Inace sam momak bez predrasuda tako da mugu mi se javiti djevojke svih nacionalnosti i boje koze muskarci stop... ne je*em muske ..Godine takodje nisu bitne moze i mlade a pripomogao bi i starije bake .Cmoka voli Vas Vas i zauvjek samo Vas
-Halo? Hitna pomotj? Treba mi lekar za nepokretnog bolesnika...
-Gde se nalazite?
-Barajevo.
-Samo trenutak, sad tju da vas prebacim!
-Hitna pomotj Barajevo izvolite
-Dobar dan. Treba mi lekar, mojoj majci nije dobro, vishe ne moze da stane na noge, ne moze da jede, voda joj je u plutjima...
-Koliko ima godina?
-84. Znate, ona je sad kod mene u gostima...
-A kojoj opshtini pripada?
-Chukarica, Banovo brdo
-Aaaa pa ne pripada ona ovde, ovo nije njena teritorija..Zovite gradsku hitnu.
-Pa oni su me
KLIK
-Hitna pomotj izvolite
-Malopre sam zvala pa ste me prebacili na hitnu u Barajevu, treba mi lekar za Barajevo
-Samo trenutak
...
-Hitna pomotj Barajevo izvolite!
............................
-Dobar dan, treba mi transport nepokretnog bolesnika iz Barajeva...
-Ne radimo mi transport, mora prvo lekar da dodje pa da proceni da li je potreban transport.
-Dobro, da li bi mogao da dodje lekar?
-Recite mi gde se nalazite?
-Barajevo.
-Samo trenutak
-Da li bi mogli da mi poshaljete transport za nepokretnog bolesnika od Barajeva do Banovog brda?
-Vi ste zvali malopre? Za bolesnika sa Chukarice?
-Da...
-Ne pripada nashoj opshtini...A transport se platja
-Koliko??????
-3000
...................................
-Halo, hitna pomotj? Nemojte me molim vas prebacivati na hitnu u Barajevu!!! Treba da prebacim bolesnika koji pripada opshtini Chukarica iz Barajeva do Banovog brda a barajevska hitna netje da dodje
-Pa bolesnik ne pripada barajevskoj opshtini...
-Znam ali kako da prebacim bolesnika koji umire na tudjoj teritoriji da bi umro na svojoj?????? Treba mi transport...
-Samo trenutak...
Comment