Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Govori se u školi o profesionalnom usmjerenju i u?iteljica pita:
- Ivice, što bi ti želio raditi u životu?
- Piti whiskey i je*bati ženske!
U?iteljica mu prilijepi šamar?inu. Do?e Ivica ku?i, vidi otac da je Ivici desni obraz sav crven.
- Što je bilo?
- Udarila me u?iteljica.
- Što si radio?
- Pitala me što bih želio raditi u životu i ja joj lijepo rekao da bih želio piti vhiskey i je*bati ženske.
Otac mu prilijepi šamar?inu. Sutradan u školi, vidi u?iteljica da su Ivici oba obraza crvena.
- Što ti bi sa drugim obrazom?
- Ispri?ao sam tati i on mi je lupio šamar.
- I jesi li nešto nau?io iz svega toga?
- Jesam. Pit ?u Coca Colu i dr*kat ?u?
Nakod Staljinove smrti proglasena je 20-dnevna zalost.
Zabranjene su sve sportske i kulturne priredbe. Zetva je prekinuta. Otkazani svi javni skupovi.
Nakon nekoliko dana iz centralnog Sibira stigao je zahtjev mjesnom kolhozu za jedno pojasnjenje: "Da li se smiju za vrijeme nacionalne zalosti upraznjavati seksualni odnosi"?
Mjesni komitet je bio zatecen i morao se obratiti oblasnom komitetu. Ni oblasni komitet nije znao kako da postupi, pa je konzultiran centralni komitet SSSR-a. Odmah je stigao odgovor:
"Da, ali samo sa bracnim drugom - kako bi zalost i tuga bili sto veci" !
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Georg Bush otišao u posjet osnovnoj školi. Nakon svojeg govora dao
>je djeci da ga pitaju što žele. Jedan mali dječak podigne ruku i Georg
>ga pita za ime:
> - Stanley, odgovori dječak.
> - Što želiš pitati, Stanley?
> - Imam četiri pitanja:
>
> Prvo, zašto je SAD napao Irak bez dopuštenja UN?
> Drugo, zašto ste vi predsjednik kad je Al Gore dobio više glasova?
> Treće, što se zapravo dogodilo sa Osama Bin Ladenom?
> Četvrto, zašto smo toliko zabrinuti zbog brakova homoseksualaca
>kad pola Amerikanaca nema zdravstveno osiguranje?
>
> Upravo u tom trenutku zazvoni zvono za odmor. Georg Bush kaže da
>će nastaviti nakon odmora. Kad su se vratili s odmora Georg kaže:
> - Gdje smo ono stali? Aha, vrijeme za pitanja. Ima li netko
>pitanje?"
>
> Drugi jedan dječak digne ruku. Georg ga upita za ime.
> - Steve - odgovori dječak.
> - Što želiš pitati?
> - Zapravo imam šest pitanja.
> Prvo, zašto je SAD napao Irak bez dopuštenja UN?
> Drugo, zašto ste vi predsjednik kad je Al Gore dobio više glasova?
> Treće, što se zapravo dogodilo sa Osama Bin Ladenom?
> Četvrto, zašto smo toliko zabrinuti s brakovima homoseksualaca kad
>pola Amerikanaca nema zdravstveno osiguranje?
>
> Peto, zašto je prošlo zvono za odmor zvonilo dvadeset minuta
>ranije nego obično?
>
> I šesto, gdje je nestao Stanley ?
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
A: Vreme koje protekne od paljenja zelenog svetla na semaforu do zvuka sirene automobila iza tebe.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
You are an idiot, ah ha ha ha ha ha ha ha, ah ha ha ha ha. Three smiley faces alternate blinking black and white that you are being called an idiot and laughed at. A great link prank that loops repeatedly.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment