Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?!
Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopa?ke. Smrt bi trebala biti na po?etku. Potom slijedi život u stara?kom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda po?neš raditi tako što prikupiš mirovinu i ve? prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš ?etrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vra?aš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjev?icu. I kraj do?ekaš jednim fantasti?nim orgazmom!!! Amen.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Da = Ne
Ne = Da
Možda = Ne
Mi treba... = Ja ho?u...
Žao mi je = Teško tebi!
Treba da razgovaramo = Ho?u da kukam
Naravno, samo napred = Nosi se!
Radi šta ho?eš = Plati?eš mi kasnije
Nisam loše volje = Naravno da sam loše volje, moron?ino!
Slušaš li me = Mrtav si!
Treba da nau?iš da komuniciraš = Slušaj šta ti govorim
Budi romanti?an, ugasi svetlo = Imam celulit
Tako si muževan = Treba da se obriješ i okupaš
Da li me stvarno voliš? = Sad ?u da tražim od tebe nešto skupo
Baš si uzbu?en ve?eras = Kako ti ne dosadi da samo misliš na seks
Bi?u spremna za pet minuta = Izuj cipele i odgledaj neki film
Koliko me voliš = Uradila sam danas nešto što ti se nikako ne?e svideti
Muški re?nik
Gladan sam = Gladan sam
Spava mi se = Spava mi se
Umoran sam = Umoran sam
Lepa haljina! = Dobre noge
Volim te = Aj'mo u krevet
Dosadno mi je = Aj'mo u krevet
Šta ti je = Zna?i, ništa od seksa
Mogu li da zamolиm za ovaj ples? = Aj'mo u krevet
Mogu li da te pozovem sutra = Aj'mo u krevet
Ho?emo li sutra u bioskop? = Aj'mo u krevet
Mogli bismo na ve?eru = Aj'mo u krevet
Izgledaš umorno, da te izmasiram? = Želim sex za najviše 3 minuta
Da popri?amo = Ho?u da ti pokažem da sam intelektualna osoba, ne bih li te tako smotao u krevet
Te cipele ne idu baš najbolje sa takvom haljinom = Ja sam peder
Nekoliko univerzalnih istina
Ako misliš da te niko ne sluša, probaj da prdneš.
Uvek imaj na umu da si jedinstven(a). Kao i svi ostali.
Nikad ne proveravaj dubinu vode sa obe noge.
Seks je kao vazduh. Nije preterano važan, osim ako ga nemaš.
Ako misliš da nikog nije briga da li si živ(a), probaj da ne isplatiš neku ratu za kredit.
Ako ti ne uspe iz prve, padobranstvo definitvno nije za tebe.
Ako nekom pozajmiš 20E i više ga(je) nikad ne vidiš,verovatno je vredelo tih para.
Ne brini se: izgleda perverzno samo prvi put.
Najbrži na?in da dupliraš 1000 dinara je da ih presaviješ na pola.
Postoje dve glavne teorije o nadmudrivanju sa ženama. Nijedna ne valja.
Iskustvo je nešto što ne?eš dobiti sve dok ne pro?e trenutak kad ti treba.
Svi izgledaju normalno dok ih ne upoznaš.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Stoji ženska u autu na semaforu i kraj nje staje Mujo sa svojim autom. Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor. Riba, sva srećna, počne i ona spuštati prozor misleći da će joj Mujo nešto reći... a Mujo će:
? Šta je, i ti prdnula?
evo malo o Chuck Norris-u:
There is no theory of evolution, just a list of creatures Chuck Norris allows to live
Chuck Norris once shot down a German fighter plane with his finger, by yelling, "Bang!"
Chuck Norris has two speeds: Walk and Kill.
Teenage Mutant Ninja Turtles is based on a true story: Chuck Norris once swallowed a turtle whole, and when he crapped it out, the turtle was six feet tall and had learned karate.
In the Bible, Jesus turned water into wine. But then Chuck Norris turned that wine into beer.
In an average living room there are 1,242 objects Chuck Norris could use to kill you, including the room itself.
When Chuck Norris has sex with a man, it won't be because he is gay. It will be because he has run out of women.
Chuck Norris can divide by zero.
Chuck Norris ordered a Big Mac at Burger King, and got one.
i zadnji za danas:
Chuck Norris played Russian Roulette with a fully loaded gun and won!!!
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Ja se izvinjavam sto je tekst na cirilici ali nisam mogao sve ovo da pisem ponovo latinicom, nadam se da nije problem jel je prica bas dobra.
Утисак недеље
Јелица је дошла у наше одељење почетком другог основне, а отишла крајем исте године. Ћале јој је био војно лице па су се често селили. Тих девет месеци је било сасвим довољно да ми помрси рачуне. Посматрао сам је како прескаче ластиш или игра школице, врелина се у препонама први пут гомилала, као што се гомилају мегабајти кад стартујеш неки торент са доста сидера. Углавном, тада нисам знао шта ми је чинити, десница јесте служила за бацање, али само лопте ка кошу... наивна времена. Онда нас је разредна ставила да седимо заједно. У почетку ме Јелица игнорисала али онда је схватила да нисам глуп колико ружан па смо почели фино да комуницирамо а убрзо и да се дружимо после школе јер се испоставило да смо комшије.
Дружење се огледало у томе да сам обично ја ишао код ње да се играмо лего коцкама. То је било сасвим логично, ја јесам имао пуну корпу играчака али све су биле купљене код Пере или Цанета на "Каленић" пијаци, а она је имала те неке фенси џиџе. Игра је увек била слична, проспемо коцке из различитих кутија на под и склапамо нешто сумануто док нас њена кева не позове на ручак, то је обично значило и да јој се ћале вратио с посла. Њена кева је била иста она, у ствари обрнуто, али ја сам ствари посматрао према свом интересу. Био сам љубоморан на њеног ћалета јер их сваки дан гледа, тако упарене, бирани примерци за hyper threading.
Тада сам први пут идеализовао женско. Мирисале су божанствено, као и цео њихов стан. Моја соба је углавном здибала на акваријум са корњачом и чарапе које су умрле негде испод кревета. Јебига, културолошке разлике. Углавном, чак је и сама клопа коју сам код њих јео изгледала нестварно и увек посебно укусно. Био сам апсолутно убеђен да ни једна од њих никад у животу није прднула ил подригнула... наивна времена.
Елем, једно поподне Јелица је требало да дође код мене, њени су ишли ван града тог дана и њена кева је замолила моју да јој ћерка буде код нас. То је било таман у време када сам кући сам са бабом, тако да нас моји неће смарати глупим форама, а баби сам реко да случајно не испржи домаће кобасице из којих вире хрскавице и жиле него нешто нормално. Замолио сам и за пудинг. Све за децу може... И заиста није изневерила, направила нам је чак и печене јабуке са орасима. После свега, предложио сам да одемо у моју собу и цртамо по зидовима. Моји су хтели да мењају тапете и рекли нам да можемо да жврљамо по њима до миле воље, понуди деци анархију и нећеш погрешити. Отишла је само до ВЦ-а...
Размишљао сам да док је она у клоњи, на зиду напишем како ми се свиђа или тако нешто. Предомислио сам се јер сам сконтао да би се вероватно наљутила и не би причала остатак дана са мном. Баба се јавила да иде код комшинице на кафу и да будемо добри, идеално, сад више нема ко да смара, можемо да вриштимо и шарамо, да смо десет година старији било би још лепше. Нестрпљиво се чека њен повратак, толико нестрпљиво да сам пришао вратима од клозета.
- Еј, Јелице?
- Шта је?
- Еј, па јел ти добро?
- Јесте, што?
- Па нема те... колко бре то пишкиш.
- Па не пишким него каким.
Е боље да ми није рекла, није да имам проблем с тим да се тако савршено створење посере у мојој кући, али некако ми је нарушило целу ту идилу.
- Па хоћеш брзо?
- Не ако будеш стајао поред врата!
- Океј океј... ај само пожури, плиз.
После још десетак минута изашла је, а мени се у међувремену гадно пришорало па сам улетео чим је њен посао био завршен. Ау сине. Прво сам мислио да је дошо деда из села, упао на превару у клоњу и побего са лица места. Само он је био у стању да искења мрвторођено јаре. Није, нема деде. И даље сам био убеђен да је у питању неки трик, неслана шала, подвала... Па немогуће да дете од осам година, и то тако танано женско, покења такав пањ! То не би прошло ни царским резом, теоретски немогуће. Па ипак, њено говно ми се кезило и призивало параноју - "Да да, мали Дуди, то сам ја, и када ожениш моју газдарицу гледаћеш ме сваки дан!". Пустио сам воду, није отишло. Још једном, ни сантиметар да крене. Сипао сам воду у кофу и сасуо, без ефекта. Када се моји врате оптужиће ме да сам ја кривац, неће поверовати да је њено, нико нормалан не би поверовао. Морало је да оде. Дохватио сам велику турпију из ормарића поред веш машине и исеко злотвора на делове. Као руком однешено. Вратио сам се у собу.
- Успео сам, отишло је.
Ни сам не знам зашто сам то рекао. Почела је да плаче, и то се наставило добрих десет минута. Ја сам узео да играм "Снупија" на комодору, она је читала неку књигу и до краја дана нисмо више проговорили. Од тада, престали смо и да се дружимо, ја сам тражио разредној да нас размести, а наком месец дана Јелица се одселила. Моја представа о жени као идеалном бићу пала је у воду. Па ипак, то ме није дуго држало, појавила се Јелена и био сам чврсто решен да никаква говна не помуте моје планове.
Елем, слична ствар је и са Пеперсима. Ја ћу и даље слушати музику и ићи на концерте, али говно које су нам за собом оставили прошлог уторка ће се памтити и ту турпија не помаже. Боље да смо их само из далека посматрали како играју ластиш.
Ja se izvinjavam sto je tekst na cirilici ali nisam mogao sve ovo da pisem ponovo latinicom, nadam se da nije problem jel je prica bas dobra.
Evo i na latinici. Tekst je super.
P.S. korisitite operu i widget: preslovljivac, za prebacivanje latinice u cirilicu i obrnuto, ja bas cesto koristim i super je.
Utisak nedelje
Jelica je došla u naše odeljenje po?etkom drugog osnovne, a otišla krajem iste godine. ?ale joj je bio vojno lice pa su se ?esto selili. Tih devet meseci je bilo sasvim dovoljno da mi pomrsi ra?une. Posmatrao sam je kako preska?e lastiš ili igra školice, vrelina se u preponama prvi put gomilala, kao što se gomilaju megabajti kad startuješ neki torent sa dosta sidera. Uglavnom, tada nisam znao šta mi je ?initi, desnica jeste služila za bacanje, ali samo lopte ka košu... naivna vremena. Onda nas je razredna stavila da sedimo zajedno. U po?etku me Jelica ignorisala ali onda je shvatila da nisam glup koliko ružan pa smo po?eli fino da komuniciramo a ubrzo i da se družimo posle škole jer se ispostavilo da smo komšije.
Druženje se ogledalo u tome da sam obi?no ja išao kod nje da se igramo lego kockama. To je bilo sasvim logi?no, ja jesam imao punu korpu igra?aka ali sve su bile kupljene kod Pere ili Caneta na ?Kaleni?? pijaci, a ona je imala te neke fensi džidže. Igra je uvek bila sli?na, prospemo kocke iz razli?itih kutija na pod i sklapamo nešto sumanuto dok nas njena keva ne pozove na ru?ak, to je obi?no zna?ilo i da joj se ?ale vratio s posla. Njena keva je bila ista ona, u stvari obrnuto, ali ja sam stvari posmatrao prema svom interesu. Bio sam ljubomoran na njenog ?aleta jer ih svaki dan gleda, tako uparene, birani primerci za hyper threading.
Tada sam prvi put idealizovao žensko. Mirisale su božanstveno, kao i ceo njihov stan. Moja soba je uglavnom zdibala na akvarijum sa kornja?om i ?arape koje su umrle negde ispod kreveta. Jebiga, kulturološke razlike. Uglavnom, ?ak je i sama klopa koju sam kod njih jeo izgledala nestvarno i uvek posebno ukusno. Bio sam apsolutno ube?en da ni jedna od njih nikad u životu nije prdnula il podrignula... naivna vremena.
Elem, jedno popodne Jelica je trebalo da do?e kod mene, njeni su išli van grada tog dana i njena keva je zamolila moju da joj ?erka bude kod nas. To je bilo taman u vreme kada sam ku?i sam sa babom, tako da nas moji ne?e smarati glupim forama, a babi sam reko da slu?ajno ne isprži doma?e kobasice iz kojih vire hrskavice i žile nego nešto normalno. Zamolio sam i za puding. Sve za decu može... I zaista nije izneverila, napravila nam je ?ak i pe?ene jabuke sa orasima. Posle svega, predložio sam da odemo u moju sobu i crtamo po zidovima. Moji su hteli da menjaju tapete i rekli nam da možemo da žvrljamo po njima do mile volje, ponudi deci anarhiju i ne?eš pogrešiti. Otišla je samo do VC-a...
Razmišljao sam da dok je ona u klonji, na zidu napišem kako mi se svi?a ili tako nešto. Predomislio sam se jer sam skontao da bi se verovatno naljutila i ne bi pri?ala ostatak dana sa mnom. Baba se javila da ide kod komšinice na kafu i da budemo dobri, idealno, sad više nema ko da smara, možemo da vrištimo i šaramo, da smo deset godina stariji bilo bi još lepše. Nestrpljivo se ?eka njen povratak, toliko nestrpljivo da sam prišao vratima od klozeta.
- Ej, Jelice?
- Šta je?
- Ej, pa jel ti dobro?
- Jeste, što?
- Pa nema te... kolko bre to piškiš.
- Pa ne piškim nego kakim.
E bolje da mi nije rekla, nije da imam problem s tim da se tako savršeno stvorenje posere u mojoj ku?i, ali nekako mi je narušilo celu tu idilu.
- Pa ho?eš brzo?
- Ne ako budeš stajao pored vrata!
- Okej okej... aj samo požuri, pliz.
Posle još desetak minuta izašla je, a meni se u me?uvremenu gadno prišoralo pa sam uleteo ?im je njen posao bio završen. Au sine. Prvo sam mislio da je došo deda iz sela, upao na prevaru u klonju i pobego sa lica mesta. Samo on je bio u stanju da iskenja mrvtoro?eno jare. Nije, nema dede. I dalje sam bio ube?en da je u pitanju neki trik, neslana šala, podvala... Pa nemogu?e da dete od osam godina, i to tako tanano žensko, pokenja takav panj! To ne bi prošlo ni carskim rezom, teoretski nemogu?e. Pa ipak, njeno ***** mi se kezilo i prizivalo paranoju - ?Da da, mali Dudi, to sam ja, i kada oženiš moju gazdaricu gleda?eš me svaki dan!?. Pustio sam vodu, nije otišlo. Još jednom, ni santimetar da krene. Sipao sam vodu u kofu i sasuo, bez efekta. Kada se moji vrate optuži?e me da sam ja krivac, ne?e poverovati da je njeno, niko normalan ne bi poverovao. Moralo je da ode. Dohvatio sam veliku turpiju iz ormari?a pored veš mašine i iseko zlotvora na delove. Kao rukom odnešeno. Vratio sam se u sobu.
- Uspeo sam, otišlo je.
Ni sam ne znam zašto sam to rekao. Po?ela je da pla?e, i to se nastavilo dobrih deset minuta. Ja sam uzeo da igram ?Snupija? na komodoru, ona je ?itala neku knjigu i do kraja dana nismo više progovorili. Od tada, prestali smo i da se družimo, ja sam tražio razrednoj da nas razmesti, a nakom mesec dana Jelica se odselila. Moja predstava o ženi kao idealnom bi?u pala je u vodu. Pa ipak, to me nije dugo držalo, pojavila se Jelena i bio sam ?vrsto rešen da nikakva govna ne pomute moje planove.
Elem, sli?na stvar je i sa Pepersima. Ja ?u i dalje slušati muziku i i?i na koncerte, ali ***** koje su nam za sobom ostavili prošlog utorka ?e se pamtiti i tu turpija ne pomaže. Bolje da smo ih samo iz daleka posmatrali kako igraju lastiš.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment