Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Valjao sam se na podu od smeha dok sam gledao ovo:
http://www.metacafe.com/watch/628654/be ... assed_out/
Comment
-
-
Vozi se pilot avionom, kad se odjednom na avionu pokvari motor i sruši se u Amazoniju. Kada je došao k sebi, pilot se po?e zahvaljivati Bogu što je živ. Iza?e on iz aviona kad vidi da su oko aviona domoroci, svi naoružani kopljima i obojeni ratni?kim bojama. Pilot tad re?e:
? O, Bože, sad sam najeb'o!
Javi mu se glas sa nebesa:
? Još nisi. Vidiš li onog poglavicu što jedini ima sablju u rukama? Idi do njega, uzmi mu sablju i ubij ga.
Pilot uzme sablju i ubije poglavicu, pa podigne glavu prema nebu i upita:
? I, šta sad?
Glas mu odgovori:
? E, sad si najeb'o.
Comment
-
-
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Žene-voza?i
Žali se ?ovek prijatelju:
- Jutros vozim na posao i imam šta da vidim... U traci pored mene žena vozi nov novcati Focus, pi?i preko 80 s nosom u retrovizoru - šminka se gospo?ica! Vratim pogled na put, al' ?avola - žena napola prešla u moju traku i ne prestaje da se šminka. ?ove?e, usr'o sam se živ: ispadne mi brija? na baterije i padne na burek koji mi bio na drugom sedištu i sve zajedno na pod. Pokušam kolenima da ispravim volan, al' ispustim mobilni koji padne pravo u kafu, koja mi je bila me?u nogama. Ošurim sebi i jaja i kobasicu, mobilni crk'o i još izgubim važan razgovor. `Bem ti žene voza?e!Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment