Davno nisamvideo takvo orginalno resenje, svaka cast..
Zezanje, Arhiva. Započeo Honda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vraca se porodica medveda iz setnje kuci. Sedaju za sto da rucaju i tata medved kaze: Moj tanjir je prazan, neko je
jeo iz njega! Mali medved kaze: I moj tanjir je prazan, neko je jeo iz njega! A mama medved kaze: Aj ne serite, jos vam nisam ni
sipala!
Comment
-
-
Zaustavi pandur lalu zbog prekoracenja brzine:
P: Lalo, jel znas da si vozio 100 na sat? di zuris toliko?
Vidi lala da mu nema lakog izlaza, pa aj malo da se nasali sa njima.
L: Ta mante se, ubio sam tastu, pa zurim da je odnesem da je zakopam dok je jos mrak...
Panduri se brzo uspanicili, zovu pojacanje, maricu, specijalce.. Opkole lalu, sa sve oruzijem uprtim u njega i komandir govri:
K: Lalo, izadji iz auta sa podignutim rukama, idi do gepeka i polako ga otvori!
Izadje lala, sve po propisu, otvori gepek, kad ono u gepeku dzak krompira.
K: Pa lalo, javili su nam da si ubio tastu, da je nosis u gepeku...
L: Ta mante se, jos ce vam reci i da sam jurio 100 na sat......technology is the only Replacement for Displacement.
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Ccccc, di je tu bezbednost, napred je dobar ali nazad možeš da se posečeš....
Comment
-
-
Dodje ciganka kod ginekologa. Doktor kaze "svucite se", ona to uradi,doktor pridje, pogleda je i zbunjeno upita:
- Kako to, kosa ti posedela, a dole si crna?
- Pa doktore, gore briga, dole razbibriga!!!Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
ne znam da li je ovo vec bilo, ali veoma je interesantno...
JuGo - SAAB 900 SE 2.0 T RULES!!
Comment
-
-
Такмичили се Амер, Рус и Босанац у тренирању животиња. Амер тренирао слона: пљесне рукама једном, слон седне, пљесне два пута, слон легне, пљесне три пута, слон направи колут унапред. Сви одушевљено тапшу...
Рус је тренирао лава: пљесне једном, лав стоји на предњим шапама, пљесне два пута, лав прескочи обруч, пљесне три пута, лав се котрља... Сви одушевљени...
Босанац је тренирао змију: пљесне једном, а змија:
Ссс
Пљесне два пута, змија опет:
Ссс
Пљесне три пута, змија опет:
Ссс
Публика исмева Босанца због неуспеха. Пљесне он четврти пут и змија се подиже:
Сссиноћ сам, сссиноћ сам пола кафане попио...Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment