Avatar je stvarno remek-delo... Kažu da je Cameron imao ideju i ceo film "u glavi" još pre nego je odradio Titanic, ali da je morao da sačeka da tehnologija i kompjuteri dovoljno napreduju da mogu realistično da odrade ceo onaj imaginarni svet. Trči čovek ispred svog vremena
State of play, Russel Crowe i Ben Affleck, preporuka.
Loose Change 9/11, dokumentarac o sumnjivom sledu dogadjaja i nerazjašnjenim okolnostima pod kojima su se srušile 3 kule ("bliznakinje" i još jedna, i to nekoliko časova kasnije). Ako nekoga uopšte interesuje šta se zaista dešavalo tog dana, isto preporuka...
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ako nemate prilike gledati Avatar-a u 3D bioskopu mozete makar skinuti u 720p i napanjiti 5.1 sistem
Avatar 2 treba iscekati!!Pametan je Kameron,pokusava kao Jacson s L.O.T.R.,svake godine po jedan deo pa se fanovi ubise cekajuci.Po informacijama s stranih foruma Avatar ce biti triologija.
Ja sam gledao Avatar u bioskopu ali 2D. Poshto sam polu-corav na jedno oko nisam hteo da rizikujem i da pokvarim prvi ugodjaj gledanja filma
Posle sam gledao neke rip verzije, i to stvarno ne mozhe da se poredi. Jednostavno ne lichi ni na shta.
Razmishljam opet da skochim do BG-a da probam 3D da pogledam ali mislim da nema svrhe... to jest ja verovatno necu videti te efekte
BTW chitao sam dosta po raznim forumima o Avataru i ljudi vishe preporuchuju da se gleda 3D u Rodi nego u Koloseju, mnogo je svetlija slika i ugodniji su cvikeri.
I koliko ja znam u Koloseju 6D efekti za Avatar ne postoje.
Comment