Odgledali ste dobar film. Preporučite ga

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dacha
    CBC Senator XXL
    • 23.06.2007
    • 356
    • Beograd, NBG
    • Xsara II 2.0i

Re: Odgledali ste dobar film. Preporučite ga

Seven Pounds (2008)

Poreski agent (Will Smith) vodjen tragicnom zivotnom tajnom krece na putovanje i upoznaje 7 ljudi za koje se uverava da su dobri ljudi i trajno im menja zivot. U pitanju je drama i vrlo neobicna prica, necu otkrivati vise detalja kako vam ne bih pokvario dozivljaj gledanja filma, samo cu napomenuti da film nema happy end i da je generalno prilicno dobar film i da se eto moze svideti i ljudima kao ja a to su ljudi koji ne simpatisu previse ovog glumca, ovde je zaista sjajno odradio posao.

The Chaser (Chugyeogja) 2008

Bivsi policajajac koji je postao makro upada u finansijske probleme kada krenu da mu nestaju devojke pod cudnim i nerazjasnjenim okolnostima. Pokusavajuci da ih pronadje dolazi do zakljucka da su sve nestale devojke imale poziv od istog klijenta kod koga je upravo jos jedna devojka... U pitanju je korejski film prikazam u Grckoj na festivalu, dobar scenario i u par delova filma ima nekih brutalnih scena tako da nije bas za decu i one koji vole romanticne komedije i lako se potresaju. Ko voli trilere i akcije ovo jednostavno mora pogledati, preporuka.

The Crew (2008)

The Crew ili ti firma je britanski film, kriminalna grupa u Liverpool-u se okuplja sa ciljem da uradi poslednji posao tj. da ukrade sleper Sony Playstation 3... Par ljudi iz te ekipe tj. firme pokusava i da uradi nesto na svoju ruku kombinujuci sa srbima (da dobro ste procitali pojavljuje se i srpska mafija u filmu) sto dovodi do jos veceg zapleta. Dobra akcija, svidece vam se ako volite britanske filmove.

The Day the Earth Stood Still (2008)

U pitanju je rimejk SCI FI filma iz 1951 kada posetilac sa druge planete zajedno sa svojim robotom dolazi na Zemlju kako bi je spasao od unistenja do koje ce je dovesti ljudi. Naravno to podrazumeva i unistenje ljudi ali ce ga boravak na zemlji naterati da se zamisli i preispita svoju odluku. S obzirom da sam ljubitelj sci fi filmova ovaj je ostavio onako bledunjav utisak, dal' zbog glume Keanu Reeves-a ili samog scenarija ali imam utisak da je moglo to i bolje. U svakom slucaju s obzirom na totalan nedostatak kvalitetnih SCI FI filmova vec vise godina ovaj film je ok pogledati ako nista onda za razbibrigu i bez nekih velikih ocekivanja.
    The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• Manfred
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2007
      • 905
      • Beograd

Sveti Georgije ubiva azdahu !

Comment

• makim
        CBC Član
        • 08.02.2009
        • 52
        • beograd

Pa sad Georgije dosta izvestaceno izgleda, cini se da vise privlaci reklama filma koja izgleda kao uspesan mamac da se film sto bolje proda nego sam sadrzaj filma. Od iskrivljivanja nekih istorijskih cinjenica , do prikazivanja slobodoumnosti gradskih gospodica koje nisu bas u tolikoj meri se ispoljavale u to vreme (mozda na divljem zapadu u srbiji tesko) itd.,itd.,itd..
        Srdacan pozdrav

Comment

• makim
          CBC Član
          • 08.02.2009
          • 52
          • beograd

Ah taj beli porse i u njemu fantom..
          Od iduce nedelje , tacnije od 2.4.2009.g posle ovonedeljne premijere filma o beogradskom fantomu u Sava centru , film pocinje da se prikazuje u svim bioskopima..
          naime davne 1979.g kad se neki nisu jos ni rodili Vlada Vasiljevic je na Slaviji, Auto komandi, Bulevaru zabavljao beogradane svojim vratolomijama u uslovno receno "pozajmljenom" porseu belom targa (vlasnika Ivka Plecica (sa' li mu je dr feelgood?) koji je nestanak svog ljubimca prijavio plavcima a i sam cekao fantoma da vidi da'l vozi njegovog porsea al' ga je samo jednom video u cvijicevoj)
          Elem Vladu su uhvatili u klopku kad se zakucao u bus, odlezao je kaznu i posle je na auto-putu Beograd-Nis zakucavsi se u kamion stradao u saobracajki.
          A porse je Ivko odvezao u nemacku i dao jednoj firmi koja ga je i popravljala.
          Ima li zivih svedoka ovih vratolomija na ovom forumu, i kako su izgledali novinski clanci ako su uopste izvestavale novine o ovom vredi li u Narodnoj biblioteci traziti ih iz arhive i ceprkati u iscekivanju iznalazenja jos neceg zanimljivog o ovom?
          Srdacan pozdrav

Comment

• zvrle
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2005
            • 961
            • Beograd, Batajnica
            • Golf 4

Imaš temu o fantomu
            viewtopic.php?f=7&t=7964
            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

Originally posted by makim
              Ah taj beli porse i u njemu fantom..
              Od iduce nedelje , tacnije od 2.4.2009.g posle ovonedeljne premijere filma o beogradskom fantomu u Sava centru , film pocinje da se prikazuje u svim bioskopima..
              naime davne 1979.g kad se neki nisu jos ni rodili Vlada Vasiljevic je na Slaviji, Auto komandi, Bulevaru zabavljao beogradane svojim vratolomijama u uslovno receno "pozajmljenom" porseu belom targa (vlasnika Ivka Plecica (sa' li mu je dr feelgood?) koji je nestanak svog ljubimca prijavio plavcima a i sam cekao fantoma da vidi da'l vozi njegovog porsea al' ga je samo jednom video u cvijicevoj)
              Elem Vladu su uhvatili u klopku kad se zakucao u bus, odlezao je kaznu i posle je na auto-putu Beograd-Nis zakucavsi se u kamion stradao u saobracajki.
              A porse je Ivko odvezao u nemacku i dao jednoj firmi koja ga je i popravljala.
              Ima li zivih svedoka ovih vratolomija na ovom forumu, i kako su izgledali novinski clanci ako su uopste izvestavale novine o ovom vredi li u Narodnoj biblioteci traziti ih iz arhive i ceprkati u iscekivanju iznalazenja jos neceg zanimljivog o ovom?
              Srdacan pozdrav
              ima moj tata

btw topla preporuke seven pounds
              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Azrael
                CBC Senator
                • 29.06.2006
                • 278
                • Kragujevac

Svaka preporuka za film Outlender, reziser je batica koji je rezirao gospodara.

Comment

• makim
                  CBC Član
                  • 08.02.2009
                  • 52
                  • beograd

21.4.2009.g-20.00h-Kolosej Multiplekx -Iron Maiden:let666 o clanovima ovog benda samo tad ce biti projekcije i vise ne. Pa ovo bi bila buduca preporuka za one koji ne zele to da propuste...
                  Srdacan pozdrav

Comment

• stalker92
                    CBC Senator
                    • 05.09.2008
                    • 243
                    • Novi Sad, Srbija
                    • 1981 Ford Taunus Tc3

Originally posted by Wooodoo
                    Jedan od boljih u poslednje vreme Cloverfield. Ko zeli da ga podgleda neka ne proverava na imdb-u o cemu se radi, uzitak ce biti veci.
                    Skinuo sam ga cim je izasao, poceo da gledam, i ugasio posle 20 minuta posto mi je bilo muka od kamere. Mozda je film dobar, al ja stvarno ne mogu da ga pogledam

A sto se tice preporuka:
                    9th Company (ruski film po istinitoj prici o ratu u Ceceniji)
                    Sex Drive (solidna americka komedija)
                    Death Race (sa Jason Stathamom )
                    Slumdog Millionaire
                    The Waterboy (komedija sa Adamom Sandlerom)
                    Eurotrip (odlicna komedija! )

serije Prison Break,Heroes,Terminator: The Sarah Connor Chronicles...

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

crank 2..ko je gledao prvi zna o cemu se radi....
                      noc u muzeju-porodichni film,eto ko ima klince ili je i sam u dusi klinac,topla preporuka za jedno porodichno veche pred tv-om...
                      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• dali
                        CBC Član
                        • 29.03.2008
                        • 35
                        • Nish

Gledao neki cam snimak, film je po meni sasvim ok, zvuk je tezak shit ali kad bude bio izaosho u HD-u bice extra

Comment

• madic
                          CBC Senator XXL
                          • 07.10.2007
                          • 844
                          • Beograd

Donnie Darko

Film koji je uprkos malom budžetu ubrzo stekao kultni status.

Comment

• ada
                            CBC Senator XXL
                            • 04.06.2005
                            • 2375
                            • Novi Sad
                            • Svasta nesto

Nisam jos stigao da odgledam ali sam skinuo "begoradski fantom"
                            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• stalker92
                              CBC Senator
                              • 05.09.2008
                              • 243
                              • Novi Sad, Srbija
                              • 1981 Ford Taunus Tc3

Ja sam ga skinuo i pogledao. Meni se svideo, ali mozda bi bilo bolje da su odradili klasican igrani film a ne polu-dokumentarac...

Comment

• mixer
                                CBC Senator
                                • 13.04.2005
                                • 202
                                • Skopje

Ma nagledao sam se dosta dobrih i manje dobrih filmova ovih 5 meseca pa neznam odakle da pocnem Evo ovako:U secanju mi je ipak ostao city of god(cidade de deus)kao no.1,zatim slede Good felas,Clerks2,The cirious case of BB,Slumdog,City of man(cidade dos homens), Rocknrolla.Zadnji koji sam pogledao sasvim slucajno a ispao je ok je Latherheads.zanrovski vecinom su drame,ili oznacene kao video movies?Gledao bi jos neki dobar brazilski film ali nesto slabo mi ide pretraga
                                Jahači magle

Comment

Working...
                                X