YouTUBE MUSIC
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
-
Re: YouTUBE MUSIC
Malo Circulationa na ovu zimocu kad ste vec zasli u proggy, fenomenalan dvojac iz Engleske, oba albuma Colors 1& 2 su mellow & emo, kad su bili aktuelni nije mogao da mi prodje set bez neke njihove trake
The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
-
Aspirazione naturale!
Comment
-
-
William Orbit, kompozitor, multi-instrumentalni muzicar, jedan od vodecih svetskih producenata, Madona ga je bukvalno molila da producira za nju i tako je nastao njen album Ray Of Light... Ovaj LP je iz 1993 i dan danas je van svog vremenaThe best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
Dacho extra stvari
Dalje...
Comment
-
-
Takodje Puzo, sa tim Global Underground-ima, Renessance-ima i Bedrock-ima mi budis nostalgiju na neka lepsa vremena pre minimala, takvu muziku vise ne prave
Ako ikad budes dolazio na neki CBC skup dojavi mi da ti narezem dvd sa svojim mixevima, definitivno ce ti se svideti po ovome sto postujes
Enjoy
Pokojni kolega, RIP.
i za kraj chill
Comment
-
-
Eh behu lepa vremena a zuraje nezamislive
Naravno da cu ti se javiti da narezes dobre setove
Lepe stvari
Secate se ovog,EPIC
Comment
-
-
Ako si isao po zurkama onda si sigurno zab'o bar jednu gde sam pustao, jel ti Kinetic Vibe zvuci poznato?
Za setove smo se dogovorili
A za ovaj Faithless uhh... nadovezacu se;]
Comment
-
-
2000ta SU EXIT zuraja,Tuborg zuraje,progresive house
Comment
-
-
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Nekada davno,bese 1977 ili tako nesto....ORIGINAL
i posle mnogo godina jos uvek CAR
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Bravo X9
Jeste 1977, ta godinu je definitivno obelezena tom muzikom buducnosti koja je tada verovatno delovala kao "svemirska" muzika... Iz danasnje perspektive se moze reci da su to bili vizionari van svog vremena, uspeli eksperimenti od strane pravih pionira elektronske muzike
Evo jos par bisera iz te godine, takodje jos jedan Francuz, a nisu ni Nemci zaostajali...
Comment
-
Comment