Moj dokumentarni film...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Moj dokumentarni film...

Zeleo bi ovde da na neki nacin zapocnem temu vezanu za dokumentarni film jer mozda medju nama ima jos nekih snimatelja,rezisera,montazera ili kriticara koji se bave slicnim stvarima, pravljenjem dokumentaraca, montiranjem i sl. pa ne bi bilo lose da se razmene iskustva u ove zimske dane, daju saveti i generalno kazu neka misljenja.

Isto ne bi bilo lose ni svi oni koji se time i ne bave profesionalno niti amaterski vec iz ugla obicnog gledaoca (vole) kazu dal im se neciji rad ili ideja svidja ili ne.

Pa evo za pocetak postavljam svoj najsveziji dokumentarni-tehnicki film pod nazivom "Gorostas na Pivi" koji je malo usko strucan ali ne i dosadan, te je razumljiv i onome ko nema veze sa materijom, moze se nesto novo nauciti uz interesantne kadrove i pricu, a ne traje dugo.

Ocekujem da ne budem jedini, i da ce jos neko postaviti neki svoj rad...
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

• zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Re: Moj dokumentarni film...

Poz.......

Odgledao sam ceo film....Posle 9 godina rada na tv stanici i tona odgledanog materijala sirivog i montiranog mogu reci da je ovo sjajno.Off-ovi-kadrovi sjajno montirani,jedino bih ja mozda izabrao malo drugaciju muzicku podlogu!
    Eto ukratko moje skromno misljenje....Siguran sam da ce se i javiti jedan TV Montazer koji obitava na forumu redovno pa ce i on dati svoje misljenje.Jos jednom svaka cast i samo nastavi ovo uopste nije hrdjavo

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

Re: Moj dokumentarni film...

Sve pohvale, sjajno uradjeno, kao sto je vec kolega napisao, off-ovi, kadrovi, arhivski snimci, sve lepo uklopljeno u jednu tecnu pricu.
      Meni se recimo bubnjevi potpuno uklapaju i prave odlicnu atmosferu.

Imam i ja jedan slicac filmic ali u oblasti telekomunikacije, moja je samo montaza a kamera ne, to je bio neki promo te firme disk za sajam. Zatim promo disk za jedan lepi hotel.
      A snimao sam i montirao i neke zabavne filmice sa glumcem koji je imitirao Tita i filmic na temu ekologija. Sve sam to imao negde sacuvano ali ne smem da tvrdim da je jos u zivotu, ako pronadjem postavicu ovde. Nije uradjeno tako kvalitetno kao Gorostas ali lepo bi bilo da se skupi ovde malo samostalnih radova.
      Pozz
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
      X