Sony kucni bioskop?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djolers4
    CBC Veteran
    • 05.11.2007
    • 124
    • Vrcin

Sony kucni bioskop?

Planiram da kupim kucni bioskop i naisao sam na ovaj sony http://www.sony.rs/product/hcs-surround ... v-dz280.Da li neko moze da mi kaze nesto o sonijevim modelima,pre svega o zvucnicima koji se dobijaju?cena je 21 000din
    Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Sony kucni bioskop?

Potrošnja energije 150W, a izlazna snaga 850W.

Dosta ljudi donosi na servis takve uređaje radili su godinama i sad im žao da bace što zbog zvučnika, što zbog toga što su plaćeni "500 maraka", ne znam šta je savet kupiš neki dvd od 2000 dinara i nije ti žao kad crkne (kupiš drugi), a čita sigurno više formata od tog sonyja, i dobre 5.1 zvučnike za 100-150 evra i opet si bolje prošao. Jedino ako patiš od marke.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• djolers4
      CBC Veteran
      • 05.11.2007
      • 124
      • Vrcin

Ne patim od marke,sasvim suprotno,vec sam naisao na ponudu na nekoliko rata bez kamate pa bih kupio i neki lcd tv uz to i otplacivao par meseci.ja bih bio zadovoljan da sluzi 3-4 godine,nista spektakularno ne ocekujem.uopste,kakav je kvalitet zvuka na tim sistemima do 20-ak hiljada?zeleo bih i da iskoristim zvucnike za slusanje muzike,malo jace.
      p.s da li mogu da na neki dvd player nakacim 2.1 sistem?imam altec lansing atp3 i savrseno me sluze,zvuk je sasvim dobar

Comment

• Mirror
        CBC Senator
        • 29.01.2009
        • 206
        • Novi Sad

Moja drugar ima ovo http://www.bcc.rs/katalog/detail.php?id ... ,wood,150W
        Zvuk je jako dobar, on je kupio jos ranije i dao je malo manje para i njegovi su crni. Jako je zadovoljan celim setom. Samo ne znam da li moze da se zakaci normalno na DVD plejer.
        Ne znam mogu li se naci bolji 5.1 za te pare? (Da ne kazem neki koje proizvodi kompanija koja se bavi bas audio opremom?)
        "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• djolers4
          CBC Veteran
          • 05.11.2007
          • 124
          • Vrcin

Opet ja Sad sam gledao po net-u neke mini linije i vec odavno merkam Lg FA 162,pa se pitam da li bih mogao povezati obican dvd player za ovu liniju i gledati filmove i slusati muzicku reprodukciju preko njih?
          P.S Verujem da je vazno isto tako od kog materijala su napravljene kutije zvucnika,pretpostavljam da od drveta kvalitetnije zvuce.

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Naravno da mozes. Kod mene je kombinacija HD LCD i Yamaha+JBL za zvuk. Pustam HD filmove sa laptopa preko HDMI kabla i ja sam vise nego zadovoljan, bolje mi ne treba.
            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• djolers4
              CBC Veteran
              • 05.11.2007
              • 124
              • Vrcin

Nasao sam resenje,sutra uzimam LG FB 163U koja podrzava izmedju ostalog i dvd,ima gomilu funkcija,lep dizajn.verujem da je kvalitet dobar,premda,nisam preterano zahtevan korisnik.Dobra snaga zvucnika verujem da ce me zadovoljiti,ima usb,usb snimanje,touch screen....Hvala onima koji su se ukljucili u razmatranje...Pozdrav

Comment

• djolers4
                CBC Veteran
                • 05.11.2007
                • 124
                • Vrcin

Ne mogu da verujem,opet gledam ove mini linije sa dvd-om i sad opet imam dilemu izmedju 2-3 modela.Sada me kopka da li je Sony bolji u ovom segmentu od Lg-a?sam sebi sam naporan,mogu misliti vama.ali zelim da,kao i svi,dobijem najbolje za svoj novac.postavicu linkove ka 3 modela izmedju kojih se lomim
                http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg-mi ... 163-u.html
                http://www.tehnomanija.rs/katalog/sony- ... ec-78.html
                http://www.tehnomanija.rs/katalog/sony- ... -ec68.html
                dizajn je barem meni,izmedju ova tri modela,na strani lg-a.
                P.S po kvalitetu zvuka,koji je bolji izmedju ova 2 proizvodjaca.Da se razumemo,ja nisam preterani audiofil,ali volim kvalitetan zvuk da cujem.

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

Ovi linkovi za Sony ne rade. Za LG su su dali nebitne podatke, a nisu naveli one kojisu bitni za kvalitet zvuka...kao da neko kupuje racunar ili tv, a ne mini liniju. Generalno, Sony je uvek tata u velikoserijskim mini linijama, ali nisam video ove modele, pa ne mogu nista da tikazem. Vidi malo po stranim sajtovima recenzije...ima toga sigurno.

Comment

Working...
                  X