Kupovina kamere - saveti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laguna 2002
    CBC Senator
    • 13.12.2009
    • 297
    • Bačka Palanka

Kupovina kamere - saveti

Kupujem kameru za amatersko snimanje, kućnu upotrebu ( rođendani, Nova Godina i sl. ). Našao sam nekoliko modela koji su mi zapali za oko u nižem cenovnom rangu pa ako bi neko mogao da mi pomogne u izboru.
    Toshiba camileo X100 full hd po meni je najveći minus jer nema optičku stabilizaciju slike, optički zoom 10x ( to bi još i oprostio ), 4 GB memorije ( dovoljno za 50-tak minuta ) sd slot, blic fotografije 16 MPix, cena oko 200 eura sa dodatnom memorijskom karticom
    Samsung SMX k 44 ima optičku stabilizaciju, optički zoom 52x,16 GB memorije + sd slot, fotografije 2MPix ( skoro neupotrebljivo ), ali je " zamalo hd " , cena oko ( ispod ) 200 eura
    Panasonic SDR H85, 80 GB, dobar optički zoom 78 x, optička stabilizacija slike, nije full hd, po meni već prevaziđena ali vidim da je hvale na forumima a i sa cenom je skuplja od obe prethodne, cena oko 230 eura.
    Ako neko može da mi predloži koji od ovih modela uzeti ili ako ima neku bolju varijantu. Svaki savet je dodo došao.
  • Ognjen
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2008
    • 438
    • Novi Beograd
    • -

Re: Kupovina kamere - saveti

Ukoliko ti nije bitan HD kvalitet slike, mislim da je od ponuđenih najbolje rešenje Panasonic. Imao sam prilike da koristim starije modele tih Toshiba HD kamera i nisam bio zadovoljan. Možda jeste neuobičajeno i malo skuplje od ponuđenih, ali ja bi razmislio i o ovako nečemu http://www.fotodiskont.rs/proizvodi/nikon-p100-605.html

Comment

Working...
    X