Hotties Of The Day!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rat u ovoj sobi je uvek dobrodosao, pa ja sam pre za ono vodite ljubav a ne rat ( e a gde je to vode )
@ vocko, ti mislis da ona to vec ne zna, ali sada je kasnoKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
foliras se maximalno pred ortacima da si baja do j_aja, a kod kuce papucha... recept uvek pali
varijanta druga, stvarno te bas briga, kod kuce te ceka letecha papucha, srecna okolnost je da ti je zena/devojka neprecizna, samo dve sanse da pogodi
varijanta tri, dok si sam zivi punim plucima, kada prestanes da budes slobodan bice ti mnogo teze da shvatis da je gotovo
varijanta cetiri... pa neka i drugi kazu nesto, ali ovo je definitivno off u westgate
uzas
p.s. a kakva je potvrda koju dixi izdajeKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Dobra je riba ali je vec bila na predhodnoj strani
btw ja mislio da je ovo necija drugarica?
Comment
-
-
Originally posted by *Dixy*Kupicu vam svima shvalerske dozvole pa se javljajte na pp ko hoce...Samo uzivajte ja sam i tako na vashoj strani...
Comment
-
Comment