Gledam, ali nikako mi ne ide da ukapiram koju to mapu za GPS koristi Mercedes!!! )))
Begorad juzno od Nisa, Podgorica desno, Istanbul gore levo...okrecem glavu kako stignem, ali nesto tu ne valja. Ukapirao covek pa ga prodaje Kineska Mecka
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ja sam Audi A8, rođen u Nemačkoj 11.12.2003god. Usvojio me je nemac Johan, koji se vrlo dobro odnosio prema meni u smislu mog održavanja i vožnje. Nakon mojih predjenih 70 000km postao sam stićenik sadašnjem gospodinu koji se takođe lepo odnosio prema meni. Prešao sam 130 000 km bez teških povreda osim sitnih ogrebotina koje mi je nanela jedna glupa Mazda. Redovno me je kupao, potrošnja na otvorenom mi je 7L osim kad me ovaj moj nacepi, mada retko, osim kad mu je neka ženska tu pa da pokaže šta ja mogu, a mogu mnogo i tada se trudim da ne predjem 8 L. U gradu ne prelazim 11L, i to je verovatno zato jer sam mnogo jak, imam 330 ks a iste sam dodatno dobio još u Nemackoj. Đonove mi menjao prošle godine i u solidnom su stanju, koža mi je uredna i mekana, unutrašnji organi su savršeni i nisam imao teške zahvate niti sam dovođen u stanje frasa! Vid me dobro služi i sočiva su mi hsenon, opremljen sam sa dosta dodatne opreme, vozna knjižica mi traje još 7 meseci. Sve u svemu sijam i osećam se odlično i mladalački. Ko me usvoji biće vrlo zadovoljan mojim kvalitetima i dugo me neće menjati, niti će imati zahvate na meni osim sistematskog pregleda. Znam da će moj sadašnji staratelj veoma žaliti za mnom. Željno očekujem novog staratelja i obećavam mu vernost dok mu ne dosadim, i siguran sam da će mnogo njegovih dama hteti sedeti u mom krilu.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Meni je trebalo pola sata da dodjem k`sebi posle citanja ovog oglasa
Opšte informacijeVozilo: Polovno
Marka: Deda Mraz Mobil
Model: Sanke
Godina proizvodnje: 1900
Karoserija: Kabriolet/Rodster
Gorivo: Hrana za irvase
Fiksna cena: NE
Dodatne informacijeKubikaža (cm3): Nepoznata
Snaga (IS): 8 irvas snaga
Kilometraža: 30.000.000 km
Emisiona klasa motora: Nema
Pogon: Irvas
Menjač: Uzde
Broj vrata: Nema
Broj sedišta: Jedno king size
Strana volana: Nema volan
Klima: Prirodna
Boja: Crvena
Materijal enterijera: Štof
Boja enterijera: Crvena
Registrovan do: februara 2014.
Poreklo vozila: Laponija
Oštećenje: Nema
Zamena: Zamena za novije sanke
Sigurnost
Kontrola proklizavanja na snegu i ledu
Airbag za irvasa
Airbag za vozača
Oprema
Irvasomat
Aliminijumske šine
Šine u boji sanki
Stanje vozila
Prvi vlasnik
Garažiran
Opis
Sanke korištene za dostavljanje poklona. U odličnom stanju, nikada udaran (zakačeno svega par odžaka). Pažljivo vozio stariji čovek, šine redovno mazane slaninom. Za kupce do nove godine, dodatni novogodišnji poklon.
Kontakt podaci
Deda Mrazova ulica BB
2014 Laponija, nepoznato
Ne koristim, samo pisma
Comment