Zanimljivi auto oglasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odg: Auto oglasi...
I moj isto, 300ZX i Toyota supra su me oduvek odusevljavali. Sad gledam ovog i pitam se da li je zaista dobar kao sto izgleda, ili je to jos jedna od vestih budzevina nasih preprodavaca. Zato sto mi rece jedan drugar da ovaj auto stoji u oglasima vec vise od godinu dana, pa mi je to malo sumnjivo.
Comment
-
-
Izgledao ne izgleda ali 300 konja je 300 konja, klinci za to nemaju para, tate to nikad neće kupiti klincima a o mamama da ne pričam a oni što imaju para kupe nešto slično ali novo. Entuzijasta sve manje i eto ga stoji u izlogu i stajeće još...
Bolje negde napolju da ga prodaje ali onda mora biti original.
Comment
-
-
Imao je neki zuti prodavao se, ali je ubacen bio motor od bmw-a mislim. Ali na slikama ni prici ovome, ovaj bas lepo izgleda. 300 ks, targa, da imam te pare ne bih se mislio mnogo. A onda pravo na ugradnju plina
Comment
-
-
Gledao sam ranije tog zutog, stvarno tuga, on je valjda imao neku gadnu havariju na motoru pa je prethodni vlasnik prodao samo karoseriju. Sto se tice 3000cc i registracije mislim da je to najmanji trosak, najveca glavobolja su 2 T25 turbine, ako njima nesto zafali (auto je dovoljno star, verovatnoca velika) to je 1.5-2k evrica momentali trosak, u poredjenju sa tim 500e registracije je sitno.
Ono sto sam upravo saznao je da ovaj beli ima sumnjive papire (verovatno kucan), pa mozda i zbog toga sedi u oglasima tako dugo.
Comment
-
-
To sam i ja primetio. Za prednji pogon lik sa kojim sam pricao kaze da je greska u oglasu, a sto se tice natpisa nazad je sve nesto obrisano, cak i onaj veliki 300zx u sredini se skoro i ne vidi, da to nije posledica nekog farbanja, znam da majstori obicno zaborave da vrate takve sitnice.
BTW zvao sam oba broja u oglasu i pricao sa dvojicom likova od kojih ni jedan nije vlasnik auta. Vlasnik je neki njihov gazda do cijeg broja nikako da dodjem.
Comment
-
-
1999 godina je bila. Oko metar dana posle bombardovanja. Dosao moj teca "iz Nemacku" sa nekim crvenim sportskim autom. Nissan 300 zx twin turbo. Targa krov spusten do zemlje i svi smo se krstili ono "vid ima 20" felne.......Isli smo Kraljevo-Blace pa onda do Arandjelovca. Ja sam cackao non stop dugme za stelovanje tvrdoce vesanja.....jbt nisam nikako kapirao kako to radi. Kroz maglu se secam jednog potezanja na auto-putu gde sam po prvi put video kako izgleda preko 200 i kusur...........gde je moglo posto je bilo par mostova koji su se popravljali zbog upravo zavrsenog NATO bombardovanja.
Znam samo da je kasnije imao neki problem sa turbom, onda je stajao 2-3 godine, moj brat kada je stasao za voznju, popravio to i rastavljao ga od zivota po autobanu. Zaravno zaklao je opet nesto i tako pokvarenog ga opet prodao za lepe novce.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Aspirazione naturale!
Comment
-
-
Dugo je taj u oglasima.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment