Jubilej!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Jubilej!

Evo, danas, deseti, jubilarni put mi servisirali klimu. To ovi što zovu telefonom sve redom. Ja dobar čovek pa ne umem da odbijem. Takođe, do sada sam se osigurao 6 puta, bio na prezentacijama koječega 4 puta, postao srećni dobitnik nekih nagrada 7-8 puta...

Jedino sam se zayebo što sam pustio ove što prodaju ono za pranje tepiha i što besplatno operu tepih. Posle osmog pranja se tepih tolko izlizo da sam ga bacio. Sad sam miran bar sa njima.

Usput sam dobio neku infekciju uha, kaže lekar da je od telefonske slušalice. Šta ću kad zovu a vole da puno pričaju pa meni neprijatno da ih prekidam. Nekad imam utisak da oni to čitaju i moraju da mi sve pročitaju da bi zaradili platu a žao mi da ljudima izbijam pare iz džepa ako ih prekinem.

Svaki dobronameran savet kako da se kurtališem moje dobrote je dobro došao.
    ex SAABotražitelj
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Vrlo jednostavno, ako nisi potpisao saglasonst da mogu da ti telefonom, mejlom... nude svoje usluge i proizvode jednostavno zapretiš tužbom, a ako kažu da imaju tvoju saglasonst onda tražiš da ti kažu kako/gde da povučeš datu saglasnost što po zakonu o zaštiti podataka o ličnosti moraju da ti omoguće.

Nisi ni svestan gde si sve dao saglasnost, a da nisi ni znao, jeste da piše na papiru ali su isto tako dužni da te obaveste usmeno i da ti odmah ponude da saglasnost povučeš.
    Ja pouzdano znam da ti Forma Ideale, Osiguravajuće kuće, Banke, Dormeo i tako još gomila njih uvali saglasnost dole sitnim slovima kad potpisuješ račun/polisu/otpremnicu...

Ja sam konkretno Delti posle četvrtog poziva u tri dana rekao da imam snimljen razgovor i da ću ih tužiti zato što im nisam nikad dao saglasnost niti koristio njihove usluge i... više me nikad nisu zvali.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
      X