You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
E kad te hoce onda te stvarno hoce.. pre par meseci mi je xm okrenuo lezajeve na radilici a bas sam ga propisno odrzavao.
Danas sam zamenio ulje u skuter, jeste da je kineski ali sam ipak kupio Ipone ulje za 10 jevreja. Vozio sam ga nalo po selu, sve je uredu. Cale je otisao do Zrenjanina, vratio se i ostavio motorce da radi na leru.
Posle nekih 10min cujemo da lupa u motoru... prolupao...
Zasto se meni to dogadja? A nikad nisam ni u jedno vozilo sipao jeftino ulje...
Imam drugi motor za skuter pa cu ga prepakovati, samo sam morao nekome da se izjadam...
Steta, al sto se tice prolupavanja objasnjenje je vrlo jednostavno. Nije trebalo da cale ostavlja skuter pogotovu te kineske soc. varijante skutera verovatno i bez vodenog hladjenja da radi na leru u mestu, lako se pregreje. Nauk za ubuduce.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Mislim da je tu Benga umesao svoje prste
Jeste, vazdusar je kao deutz samo malo manji
A pa ostavljao sam ja njega da radi i ranije dok sam u prodavnici i tako to..
Ne zalim se ja sto je prolupao motor, znam da kinezi nisu ni za k...c samo se zalim zasto se to meni desava kao da me neko prokleo
Veruje li neko u uroke i da se urok leci cigankinim suzama?
Cetvorotaktni motori traze da se redovno pale zimi. Radilica povrsinski korodira i nategne lezaje. Prvo paljenje ili okrene lezaje ili ih osteti znatno. Jel ti palio lampicu za ulje na leru ako je ima uopste?
Comment