Mali Kviz!!! Koji je ovo automobil?????
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zahvaljujem na objasnjenju.Zanimljivo,znao sam za svajcarca Felbera ali posto sam uvek nailazio na slike njegovih roudstera,nisam se posebno zanimao za te radove.Svakako,nepoznanica manje
.
Moze novi zadatak.
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Pokazao si njegovu modifikaciju an fas od Camara koja se zove Excellence, a pored toga je u to vreme pravio Felber Illustre koji je najobicniji Audi 80 i ima isto tako stitasti gril, ako i Felber Pacha koji je u stvari bio neki mali Buick, kao i Rubis (Autobianchi A112). Njegova najbolja modifikacija iz tog vremena je Lancia Spider koja je imala gril kao original Lancia, ali sa Felberovim znakom (to je onaj zuti automobil na grupnoj slici).
Sve sto ti treba za Felber i Sbarro, pitaj Starca...
Comment
-
-
Ubaci u portfolio i Monteverdi, Grabber i Ghia-Aigle i drzis celu svajcarsku!!!
naravno da to nije originalni betin gril ( niti je ceo prednji deo fabricki ) ali je pored znacke koliko tolko povezan sa starijim lancinim grilovima i ima neku vezu sa brendon dok ostali nosevi nemaju veze sa standardnim stajlingom...
nego, ajd pokreni temu o sbbaru, malo znam koliko bi hteo a ime mi je poznato jos od kad sam bio klinac a on bio glavni lik...
nego, sta mislis o Flaviovom pitanju?
Meni se cini kao da je ADO74 Isigonisov projekat Minija ali ovo je serijski model....?
Comment
-
Comment