pazi sad, ovo su sve ruske marke kojih mogu da se setim...
Автокад
АЗЛК
БелАЗ
ВАЗ
ГАЗ
ЗАЗ
ЗИЛ
ЗиС
ИЖ
КамАЗ
КРАЗ
ЛАЗ
ЛуАЗ
МАЗ
ПАЗ
РАФ
Трекол
УАЗ
Урал
ЯАЗ
neke su kamioni, busevi ali sam i njih proverio...imaju jos par tunera ali kapiram da ovo nije tuning...
ajde sad lepo kazi sta je ( izaberi jednu marku ) pa da nastavimo dalje...nemoj da dodjes na crnu listu ko mirdza ( cuvaj prste, mirdza, cuvaj prste... )...
Evo vidite kako čovek pogodi iz prve...
Kratko i jasno.
A da se nije Timothy pojavio, dao bih vam broj telefona kompanije u Sankt Petersburgu, pa da nazovete i pitate šta oni to prave...
Stvaro mi je žao, izgleda da ću ipak morati da se pozdravim sa karijerom pijaniste...
sta da ti kazem, znam da si se trudio, vezbao danima i nocima, na radost komsiluka i da si uredno posecivao koncerte klasicne muzike ali ovo je nemila duznos ali sam obecao....daj prstice...!!!
a ovo sto je Timotije postavio lici na Invictu S1 samo cabrio...
pa sad bas razmisljam, pogresio sam, mislio sam da je ova generacija dobila neku vrstu serijske proizvodnje ali ipak nije.... tj jeste kit car, tako da nema smisla da se pogadja.... ajde cisto da ispostujemo tradiciju, firma je iz Novog Zelanda, unutra obicno ide Lexusov V8, prva osoba koju ne mrzi da to sve ubaci u google i dobije rezultat nek postavlja sledeceg
Comment