Novac od prekrsaja u saobracaju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • palija
    CBC Član
    • 03.02.2009
    • 12
    • Sremska Mitrovica
    • Honda HR-V

Novac od prekrsaja u saobracaju

Pre neki dan kroz pricu sa prijateljima o parama koje se od kazni slivaju u budzet padne mi na pamet sta bi se desilo da ovaj napaceni narod ima dovoljno sredstava da vozi ispravna kola kao i dozove pameti i postuje propise? Sta bi bilo kad niko ne bi pravio prekrsaje tj drzava bila sankcionisana za znatan priliv novca? Inace prica je krenula kako se tolike pare uzimaju, a saobracajna policija vozi poluispravna vozila sto nije krivica samih saobracajaca ili sefova nego nekog ko odlucuje sta sa tim parama od kazni, koje u opste nisu male... Propali bi?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Bio bi to značajan gubitak novca ali ne za budžet...Nama bi bilo isto ali neki ne bi imali pare koje imaju sada od toga. Utlačili bi nešto drugo...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

tacno.
      dodju da nose prasice,ako nema prasica dobre su i kokoske.

dobar primer je daljinsko centralno grejanje. nafta gas pojeftinili kao nikad do sad,zima topla u p.m . .... niko ni ne pominje makar malo smanjenje cene grejanja.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

Vala baš!
        (slično i ugalj je takođe (zbog nafte) pojeftinio da nema gde (više), zima najtoplija u poslednji 650 hiljada godina, a o pojeftinjenju ni pomena, pominje se čak poskupljenje (navodno je bilo ispod "ekonomske" cene)).
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

da je u srbiji moguce masovno dozivanje pameti, ne bi ni bili ovde gde smo.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Hermes
            CBC Senator XXL
            • 14.02.2006
            • 1306
            • https://t.me/pump_upp
            • bemve

Pomalo je moguce, nego slabo se cuje......sva sreca nema cenzure, daaa

Transparenti, pištaljke i povici “lopovi, lopovi” večeras su se ponovo mogli videti i čuti na niškim ulicama tokom protesta na kome je skoro hiljadu nezadovoljnih građana, predvođenih Udruženjem stanara, tražilo ostavke gradskih vlasti.

Neki sitni rezultati su vec vidljivi....
            https://t.me/pump_upp

Comment

• palija
              CBC Član
              • 03.02.2009
              • 12
              • Sremska Mitrovica
              • Honda HR-V

slabo je to sve...
              kad ste vec spomenuli pojeftinjenje energenata, sta je naftnim derivatima? primera radi litar castrol magnatec ulja je ~750din nezavisno da li je cena goriva dostigla sam vrh ili kad je bila najniza :s
              jos ovaj pad nafte na svetskom trzistu, ne znam preko kako ali mislim da se nasa drzava vodi racunicom "ma vratice se to na staro" pa ne koriguje nista, plus svako pojeftinjenje nadoknade povecanjem akcize. ono sto je meni poznato jer zivim blizu, u bosni se sipa oko 55l dizela za oko 4000 i ljudi masovno odlaze preko granice. brat koji zivi isto tamo ne moze da veruje da su ovolike cene kod nas :O

Comment

Working...
              X