Originally posted by Dora
Interesantne recenice na Cannonu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by M-powerHa
Id bre BOOST upisao sam se.....stvarno je izjava stoleca!
brick, brick, sta cemo s´tobom a sta bez tebeAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
U temi o E-type
Originally posted by Bane?a mislim da auto sa onoliko velikom haubom može da vozi samo neko ko ima mali penis... Obi?no su automobili lepši uživo nego na slikama, ali e type bolje da nisam video uživo...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
BK..... podelio temu i dodao ovaj naslov
off from skup~ desavanja i zahvaljivanje organima... by BKTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
-
Originally posted by TETAKZakon ima, ali fale sudije sa obrazom i jajima!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKMora?u izgleda da šaljem ove moje da ga obidju, a opet ne bih da uznemiravam ?oveka......hebi ga!Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Originally posted by BoostAj..me ljudi.. nema sta, moram priznati da sam shvatio zasto su krave svete zivotinje
u Indiji.
A nisam previshe siguran da im se novi standard polako ali sigurno prikrada u RS.
Ali ne bas svugde, samo zona odozdo do ulaza u Gorazde.
Naime, od malog miliona krava pored puta sve su bile ali bukvalno sve do jedne pored puta, tik uz belu liniju. Nijedna da izadje na put,
Razmisljam se da li sam propustio da procitam negde u medijama da je u jugoistocnoj RS bila akcija dresiranja krava.. ali, nepolazi mi za rukom da se prisetim informacije.
Suma sumarum, u ovom delu sveta imamo saobracajno najkulturnije krave, sto nikako nebi mogao reci za ljdstvo na putevimaInjection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Originally posted by Black Knightmislim da je nemoguce da se ovako kategorise.Kao sto kaze moj predhodnik.Ipak postoji jako mnogo stvari koje ce da uticu na izgled automobila.Pocevsi od samog njega.
Comment
-
-
U predstavljanju clanova:
Originally posted by GadGetPozdrav svima ,Dzoni, Vozdovac-Nbgd
brick-vec mi dodjes tri misa, ako mi i na ovom zeznes scroll tesko tebi
Comment
-
Comment