Mnogi to rade iz mode ,ali ja nisam.
Ne volim ono blejanje na semaforu kad se gledamo , volim nekad i go da sednem u auto pa su to neki od razloga što sam to uradio.
I, sta je pesnik ovime hteo da hoce?
Sta je tu kopirano? (osim sto onaj ford nosi farove od preluda)
Na accord-u i impali jedino polozaj antene, a na bmw-u i accord-u ama bas nista, osim mozda polozaj soferke (nalazi se ispred vozaca).
To: " Sta je pesnik time hteo da hoce?" je biser jedne profesorke knjizevnosti iz VI gimnazije - zanela se zena, odvalila i usla u vrh liste "profanskih bisera".
Ovo nije sa cannona, ali je mnogo dobro. Autor je starac Vujadin, a tema je bila, naravno Alfa 156.
Uglavnom jedan lik je napisao:
A, da je lepa, lepa je. Alfe potsecaju na profy sponzoruse, rado je gledas i provozao bi je po koji put, ali za "stalnu i stabilnu vezu", kao i "odrzavanje"...dranje.
a starac odgovara:
A sto se tica poredjenja sa ribama - znas kako je...nema svako petlju da seta dobru ribu...zato mnogi pricaju da je k#rva jer im je nedostizna i zene se akrepima iz susedstva...oni su pouzdane i nezahtevne.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Nonsalantnim pokretom iskusnog mehanicara, osposobljenog da sipa vodu u posudu za pranje stakla i jos mnoge druge korisne stvari (umem da se ceskam po glavi ispod otvorene haube, i kopam nos, takodje) vratim ti ja zicu/buksnu na mesto, i gle cuda, auto je radio na plin - sve do kuce, sto je, priznacete, nemalo postignuce!
.
.
.
Na plin, skoro da radi bez problema. Samo tako stojis na semaforu, pola minuta, i kao da ti je neko izvukao utikac, samo umre motor. Okrenes kljuc, upalis, (ako ti radi anlaser ) i pravis se da se nista nije desilo, i znas da tamo negde zive i oni koji nemaju ni vodu da piju, ni leba da jedu, pa sto bi se ti onda sekirao sto te auto *ebava...
Comment