da, na discovery-ju na kome je uvek krajnji rok, seconds from disaster, uvek nesto krene kako ne treba i ako ne donesu muda od izumrlog kiwija propasce five billion dollar project
muski kenjaju ako mene pitas
kazu da zatrpali alpinista ima oko pola sata fore
mada priznajem da je osecaj katastrofa kad ti ne mozes ni da prdnes koliko si zatrpan i znas da ako te neko ne nadje da si sigurno tavmr
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
svaki pro alpinista ima obuku kako da se ponasa i kako da namesti telo u slucaju da ga lavina sabere da bi imao sto vise vazduha. na snimku se lepo cuje kako covek dise sve vreme.
pa druze nije sve jedno... ja sam dva puta gledao lavinu sa nekih 200mm udaljenosti pa mi nije bilo sve jedno a ne da te smota. znaci samo zvuk da cujes kad krene... gace padaju...
nabijes sebi kesu na glavu pa se uspanicis sto ne mozes da dises, a kamoli kad te ovolika masa zabetonira
i verujem da bi se svako uspanicio iako zna da ce ga sigurno naci
pa ljudi skoce sa bandzija, pa se unerede, a videli su do tada milion puta da se nikome nista nije desilo
a lavinu bih bas voleo da cujem i vidim, ali naravno sa bezbedne distance
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Pa evo zverko je bio na 200mm od lavine i nista mu nije bilo
Originally posted by zverko
pa druze nije sve jedno... ja sam dva puta gledao lavinu sa nekih 200mm udaljenosti pa mi nije bilo sve jedno a ne da te smota. znaci samo zvuk da cujes kad krene... gace padaju...
Comment