Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
jaoj ovo je bilo ono tipa -bezite noge p o s r a c u vas
sto me podseti na vojnicke dane sa dedinja,kada smo imali nekakve vezbice na bubanj potoku,i pri bacanju rucne granate tip mrtvo ladno ustane iz rova i gleda na dole gde je upravo bacio granatu...oficir skoci i onako ga sakom opali po slemu da je ovaj seo na zadnjicu...na pitanje sta radi tip ladno odgovaraa hteo sam da vidim kako ce da eksplodira...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment