VIDEO linkovi : YouTube i ostali [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Evo malo da vidite kako kashikare mogu da se korisnije iskoriste,,,,prije neki dan smo se malo igrali.....nazalost nisam ponio kameru pa je sa mob tel snimano,,,
Comment
-
-
-
Jaran je kralj!!!!!!!!
imate ceo serijal na youtube...majko mila"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
-
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
-
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pretpostavljam da je bilo, ali brat me pocetio pa nisam mogao da odolim...
Najja?a reklama svih vremena, ako ne ra?unamo kratke filmove sa Clive Owen-om...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
-
Evo pa posle recite da je meni lako u vojsci,,,,sa ovakvima ja treba da radim, za ovakve da odgovaram, i ovakvima da dam pusku u ruke,,,inace njega ceka tvorza, nasli mu panguri 6kg vutre u rancu i on pojma nema odakle muhha
a ono sa bombama nije lov ribe vec redovno gadjanje, stim da im je napomenuto da ne ubacuju bombe u jarak sa vodom.(ako se desi da neka slaze, ima muda da odvalimo dok je ne nadjemo u vodi)...ali,,,,mislim da ga ni jedan nije promasio,,,,sve su zavrsile u jarku, bas sa vodom,,,i onaj gejzir je pravljen i preko 25 metara visine, jer smo se mi nalazili na vise od 15 metara iznad jarka
[/url]
Comment
-
-
Ono...cisto da pocetim ko nije odgledao posto ne sme da se propusti
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment