Negde između 1993. i 94. godine, sastale su se reprezentacije Barbadosa i Grenade u kup takmičenju.
Barbadosu je bila neophodna pobeda od 2-0 (ili 3-1 itd.) kako bi prošao u sledeću fazu takmičenja.
Po pravilima takmičenja, ukoliko bi rezultat bio nerešen, šutirali bi se penali, a ko pobedi u penalima, beleži mu se pobeda od 2 prema 0.
Kako je rezultat pet minuta pred kraj bio 2-1 za Barbados, igrači ovog tima su uvideli da ne mogu da postignu još jedan gol za tako kratko vreme zgusnutoj odbrani Grenade.
Okrenuli su se na suprotnu stranu i postigli autogol.
Sada je rezultat nagoveštavao penale, a penali mogućnost Barbadosa da pobedom zabeleži baš onaj rezultat koji im je otvarao vrata za dalje takmičenje.
Protivnici su to znali , tako da su i oni pokušavali da postignu autogol.
Ali igrači Barbadosa su sada svim silama branili protivnički gol.
Utakmica se pretvorila u cirkus. Napadači jednog tima su branili protivnički, a odbrambeni igrači drugog napadali sopstveni gol.
Barbados je ipak uspeo da dođe do penala, a zatim i da dobije utakmicu.
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Ma ja mislim na onu kupolu sto mu cuci iznad glave, tako je kadriran da izgleda smesan, moze da tuzi televiziju, ali to teoretski moze ne verujem da se neko bavio tim. Ja sam bio na nekoj prekvalifikaciji za TV montazera i to su nam pricali na predavanjima, pogotovo u politici moraju svi isto da se prikazu, nama su pustili vise snimaka Vucica na Pinku gde je imao pravo da ih tuzi, na jednom je balansiran u crveno, na jednom je kadriran iz gornjeg rakursa, deluje mali u odnosu na sagovornika, na jednom u njegovoj pozadini na "virtualnim monitorima" su uvek bili majmuni... jbg psiholoski uticaj... Na to sam mislio, pozdrav
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
nije ni cudo sto to nisam primetio posto je meni to normalno. time se niko ne bavi iz razloga sto je kamera te televizije bila na tom mestu. druga kamera snima iz drugog ugla i td. generalno, kad god slikam bilo sta trudim se da sliku ucinim sto zanimljivijom. tako da bi i ja verovatno isto uradio. o tuzbi nema govora. secate se fotke cede jovanovica sa "oreolom" napravljenim od logoa DS-a?
Comment