Poucno... uh kako je fenomenalno snimljeno
VIDEO linkovi : YouTube i ostali [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uh....Najezih se kao blesav...Stvarno te tera da razmislis o svemu...
Svaka im cast na videu,neverovatno dobro napravljeno i veoma poucno!
Comment
-
-
Mene je toliko pogodilo da ne mogu da vam opisem.... Isli su bas na to da prikazu srecne zivote koji se zavrsavaju tragedijom i to krivicom drugih ljudi!
Samo pomislim da sam ja u toj situaciji... i sav se najezim... ma sta najezim, suze su mi krenule... grozno...
Video je jako potresan i treba staviti upozorenje, ne znam koliko je pametno da ga svi gledaju...
I sto je jos gore, prikazane situacije se desavaju iz dana u dan, nije nista nerealno! Pri svakom preticanju moze da ti se desi istrcavanje kucenceta ili neke zivotinje i da zavrsis kao onaj sa snimka.... pu pu pu daleko bilo! Kao i okretanje za zgodnom devojkom ili mobilni + voznja! Bas mi je uneo neku dozu straha... To je ono sto mislimo da se nikada nece nama desiti, uvek si tu kao posmatrac, uvek se drugima desava, a onda se, daleko bilo, desi i promeni ti zivot ili ga ugasi...
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
-
MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
-
Probao, isto, do flash playera je...
EDIT: Mora da se skroz deinstalira nekim utilityjem sa adobeovog sajta, pa ponovo instalira...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
razbio bi te mali kao p*cku...si video kako bije dzak...
nego ste videli ludog bosanca sto dize golfa ko da je dzak cementa
btw, evo jedan kakv ti volis...
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment