Re: VIDEO linkovi : YouTube i ostali
VIDEO linkovi : YouTube i ostali [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Majko mila
Comment
-
-
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
e moze li ovoga , ako nemoze vi BRISITE , nista ozbiljno ,ali ja sam se otkino od smeha
http://www.xhamster.com/movies/109391/h ... woods.html
Comment
-
-
Dobro si me podsetio, na staroj verziji foruma smo imali to ubačeno po automatici, ako ima bolja prikaži bolju...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Off
Zašto? U pravu su potpuno... Svako ko ne želi da se njegovi podaci ili bilo kakvi podaci stave na uvid javnosti ne sme ih nikad ostaviti nigde na internetu. Ako nećeš da ti neko babra po računaru, ne smeš ga povezati na internet, čak ni na lokalnu mrežu, takodje ne smeš koristi pola programa koje inače svako koristi. Naravno ovo je paranoja jer se danas bez interneta ne može ali je tačno.
Samo u trećerazrednim filmovima klinac upada u sistem Norada i pravi atomsku krizu. U realnosti taj sistem nije povezan i dostupan žicom ili bilo kojim putem spoljnoj mreži. kad padne neki sistem, pao je zato što je tupadžija uzeo za lozinku svoje ime il iiem svog deteta što svaki kaker prvo proba...
ENDE off
Comment
-
-
Citao sam juce o sceni iz filma "C'etait Un Rendez-Vous", rezisera Claude Lelouch. Lik je navodno snimao neki film i ostalo mu 10-ak min trake. A onda mu je palo na pamet da snimi kratkometrzni film o kasnjenju na "randez-vous" i zurbi kroz Pariz do voljene...
Film je navodno snimljen bez montaze. Kamera je bila montirana na reziserov W116 450SEL 6.9, koji je sam sjedio za volanom. Vrijedi pogledati!
Ja sam ostao bez teksta...
http://www.mototube.pl/film/1977/flvide ... 113982.flvZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment