Disao je na dah, a cevcinu za snorkel je produzio metar iznad vode. Ali svaka cast za hrabrost. Mada u klipu se vidi da nije naivan lik, otvorio je vrata tok se zezao pod vodom... Iskusno drzi veliki gas zbog vode... Vidi se da je ovo radio gomilu puta...
Hebote ova je stabilnija na jednoj nozi na prstima na njegovoj glavi nego ja u krevetu
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
@gazda milutin: ja ne verujem... neces mi verovati ali ovo moram da ispricam nadam se da urednici neco ovo gledati kao off i da mi nece obrisati post.
elem, bio sam klinac 7-8 razred osnovne skole. cale od mog dobrog drugara, sa kojim sam kasnije i svirao u bendu, je audiofil i kod njih u kuci se slusao uvek i samo vinil na STABI gramofonu, Harman/Kardon amp i JBL zvucnicima velicine frizidera. jednog dana se nas dvojica vracamo iz skole i ulazimo u studio (soba koja je sluzila samo za slusanje muzike, znaci tehnika i dve fotelje) i nema zvucnika. sta je bilo, otiso matori u BGD da kupi nove zvucnike. predvece dolazi calac i unosi jednu kutiju velicine pola onog JBL zvucnika koji je btw, bio do tada zasrafljen u pod. kaze ovaj ortak, pamtim ko da je juce bilo. -cale sta je to, gde su zvucnici. - evo ih u kutiji i krece da vadi neke kutijice (BOSE sattelite sys) kada smo to videli bilo je vidi kupio matori zvucnke za vokmen . matori cuti i montira bas reflex na pod. stavlja satelite na nosace na kojima su do tad bili JBL i pusta nam upravo Last Train Home. zvucnici za vokmen ... nas dva klipana smo stajali nepomicni sve vreme i cutali to je bio melem za usi i dusu. zatvoris oci i cujes, "vidis" a i osecas gde se nalazi bass, gde ritam , gde je solo a gde bubanj.
e da, a posto sam kasnije svirao bass gitaru, uz video materijale stenli klarka sam provodio sate i sate vezbajuci. po meni jedan od najvecih virtuoza na fretless-u ikada...
nemogu ti opisati koliko si mi ulepsao dan i kako si me prijatno iznenadio. drago mi je kad vidim nekog da slusa kvalitetnu muziku i to me jako veseli.
Comment