Dobar je ovaj Ghost rider, nego jesu li njega ikada uhvatili ?? posto vidim da ga ovi vijaju ali bez uspeha kod nas bi ga na prvoj raskrsnici gde uspori ili upucali u gume ili bi ga zakucali kolima s komentarom "ti ces meni mamicu ti " i obavezno 50 tak pendreka po guzici
ima, samo je klip nestao sa jutjub-a.
inace, u klipu, ekipa ga je snimala u nekoj ulicici kako sedi na ugasenom motoru sa strane, malo je pricao i hvalio se, bio je u istoj opremi kao na snimcima, a onda su mu se iza ledja uz sirenu pojavili policajci niotkuda, prepoznali ga i priveli. sta je bilo dalje, ne znam.
meni je jaca faca onaj Ghostrider sa crnom Imprezom kojeg su jurili helikopterima, ali da se ne ponavljamo...
Dobro ovaj clip je malo ubrzan, da je LUD LUD je a ima i klip gde su ga uhvatili.
Ima i klip kada u istom odelu vozi bmx bicikl pored gomile pandura, hapse ga i pustaju jer nije prekrsio nijedan zakon.
(imam ceo DVD sa njegovim nestaslucima )
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Evo još GhostRider-a ovoga puta u ulozi policajca Vidi se da je namešteno, ali čovek vozi za medalju
[googlevideo:33l4qi6m]-781163969053975339[/googlevideo:33l4qi6m]
Mene ovaj Z3M odusevio kako pegla, dobra spravica. Stvarno ta drzava kakvi su im putevi vozis 2 sata po gradu a da nijednom ne moras da se zaustavis u mestu. Toliko puteva, ukrstanja, mogucnosti, mnogo dobro za voznju. Toliko su postali popularni sa ovim ulicnim trkama da bukvalno mogu da organizuju F1 po gradskim ulicama.
I gledanjem snimaka tokom ovih godina sam izvalio da u SE mogu samo ovako da voze, ili extremno divljaju na ivici smrti ili da voze po propisima i ogranicenjima. Jer jednostavno koliko vidim kod njih nema brze voznje jer svako ko brzo vozi bude kaznjen ili uhapsen, vec mogu samo da se odluce na ovu varijantu sa extra brzim spravama pa uhvati me ako mozes. Ili jesi ili nisi a ovia srednje brza klasa bezobrazno brzih divljaka skoro da ne postoji.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment