Vrhunski, pa vidi kakav mu je snimak, mogao sam da mu prodam nosac za kameru da snimi to kako treba
Inace, kao sto rece zverko, vrlo pametan potez sa tablicom, ali ako je polupao sve to i dobio R8, nije taj zavrsio karijeru, tog tata cuva
mozda mu sa r8 konacno uspe, samo da ne povuce jos nekoga sa sobom.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ovo sam prvo stavio u raspravu o bezbednosti,ali je prebačeno ovde. Hvala moderatorima, sad kad malo bolje razmislim, lik ne zaslužuje temu na ovako ozbiljnom forumu jer je pažnja ono što je hteo. I ovoliko mu je previše....
@vocko
Nemoj samo u njušku kad ga nađeš
"Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
Vidi, da je to nesto nalik Getaway in Stockholm-u pa mozda bi mu progledao kroz prste, ali ovo jurcanje u prazno u sred dana, gde su guzve, sam sa sobom se trka... Koja je svrha? Da me je udario negde zbog takvog izdrkavanja, svega mi u tom trenutku bi mi crvcnulo nesto u mozgu i onda bi prosuo njegov...
Pa ne da bi ga tukao, nego bi ga satro od batina. Kao vola u kupusu. Pa nisam se skoro iznervirao gledajuci neki snimak necega. Debilcina nenormalna!!!! Kako bre ne razmislja da neko vozi decu u kolima. Najveci je problem je sto sta god da mu uradi covek, odgovara kao za coveka!!!! Brisite bre ovo!!!!
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment