Metlica i ostale štetočine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Metlica i ostale štetočine

Dakle(m), dragi poštovaoci auto laka i njegovog sjaja nemojte
    - koristiti sirkove metle i metlice za skidanje snega sa farbanih površina na automobilu
    - koristiti lopatice tako da dođu u kontakt sa farbanom površinom
    - strugati led ili sneg sa stakla sa bilo kakvom metalnom površinom;

Plastičnim lopaticama skinuti sneg do par cm iznad bojene površine, a onda metlicama sa plastičnim vlaknima, ne previše grubim, skidati ostatak.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

ili, rukom sklonite sneg sa vrata koliko da mozete uci u auto, upalite auto i pustite ga da se ugreje a stakla ce se vec sama odlediti.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Odlična tema, tek sad vidim. Da ponovim to što je ćomi 1342 rekao. Ne metle i metlice blizu laka (misli se na sirkovu metlu kao i plastične metle namenje za spoljašnjost). Može da posluži plastična metla ali za unutrašnjost koja ima neuporedivo mekša vlakna ali i tada treba biti vrlo pažljiv.
      Preporuka za čišćenje snega je npr squeegee ili kako ga još zovu Flexi Blade a izgleda ovako

Ali i prilikom korišćenja ove spravice treba biti pažljiv, ne vući po kolima ako je sneg jako prljav jer u sebi sadrži rizlu ili druge ostatke, pa se tom prilikom ograničiti na stakla i baš ono što se mora.
      Last edited by slobodank; 19.03.2014, 21:57.

Comment

Working...
      X