Pranje sedista

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AkS
    CBC Početnik
    • 02.09.2013
    • 8
    • Sombor
    • Passat

Pranje sedista

Imam passata b5 98 god,e sad bih sam da operem sedista ne bi da placam jer nisam u mogucnosti...sedista su krem,ali na naslonima za glavu su zuti od prljavstine,a na sredini samo malo crnkasti,to jest prljavi nisu neke fleke,pa ako moze neko uputstvo,i sa cim,cuo sam da je venish dobar pa ako moze uputstvo za rad sa njim,da napomenem da sam u austriji trenutno i ne vracam se do daljneg,pa gde ima to da kupim..
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Imas li usisivac za mokro u****vanje? Ako samo utrljas neku hemiju u sedista, napravices jos gore. Prljavstinu treba izvuci iz sedista, a ne utabati je. Usput ce i da smrdi mesecima.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

West zna šta piše, neće ići bez vađenja prljavštine. Ima tih usisivača, u perionicama na žetone. Ali ove gde sam ja bio nemaju ispranje, tj da uduvavaju vodu bez deterdženta, ostalo mi sedište belo od praška u njemu. Ili ja nisam umeo...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• AkS
        CBC Početnik
        • 02.09.2013
        • 8
        • Sombor
        • Passat

ja sam mislio da natrljam sa onim venish za tepihe sa dzakom za krompire msm novim sa sto manje vode,sa penom, i onda pored perionice ima usisivaca dosta su jaki pa izvuci sve to???

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

Džak je jako grub, i oštećuje već pohabanu i staru tkaninu sedišta, te joj skraćuje radni vek. Nikako džak ! Ne svataš šta ti pišemo, ili ne čitaš. Ako ti usisivači imaju program za ispiranje, kada uduvavaju čistu vodu sa kojom ćeš izvući prethodno uduvanu vodu sa praškom, to ti je to. Ne treba ti nikakav vaniš i džak, bolji je njihov deterdžent iz usisivača, samo ga trebaš isprati tj i****ti iz sedišta. Inače tepih servisi bi mogli to da urade, kada bi im objasnio kako se pravilno radi, a za malo para, jer ni u perionici ti ne vredi usisivač bez bar 10 žetona. Umesto džaka se koriste mekane četke, kada treba...
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Nenadxtz
            CBC Član
            • 06.06.2012
            • 22
            • Kraljevo
            • Sunčani Nissan

Najjeftinija varijanta ti je da kupis sprej za pranje sedista, ima ga u prodavnicama i pumpama. Platio sam 300 din, i za te pare je stvarno odlican. Dobija se i cetkica sa njim.

Imao sam par fleka i ocistio ih bez problema, prijatno mirise samo treba da se ostavi auto na suncu da bi se lepo osusilo.
            Hey ho let's go!!

Comment

• AkS
              CBC Početnik
              • 02.09.2013
              • 8
              • Sombor
              • Passat

kako se zove taj sprej??? jel ga ima u metro-u ili shellovoj pumpi jer nisam trenutno u srb....niti cu biti skoro

Comment

• WEST 014
                CBC Senator XXL
                • 17.08.2010
                • 862
                • Valjevo
                • Audi A4

Auto star vise od 10 godina je pun prljavstine koja ce da krene da ostavlja fleke i da smrdi kao kuga ako budes radio pogresno. Jedini nacin da se odradi bez ekstrakcije a da iole isteras prljavstinu nije bas najsrecniji. Da povadis sve napolje, neka jaka hemija i pranje pod pritiskom dok ne izadje sve. Onda par dana na jako sunce da se osusi. Naravno rizikujes da jakim pritiskom unistis tkaninu. Vidjao sam da neki tako rade ali ja im ne bih dao auto. Pravo dubinsko je jedino ekstrakciona masina i kvalitetna hemija...

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

sprej, pena sa cetkom je jedino dobar za sveze povrsinske fleke.
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Nenadxtz
                    CBC Član
                    • 06.06.2012
                    • 22
                    • Kraljevo
                    • Sunčani Nissan

Ovaj sto sam ja koristio mislim da je Abro. Ima ih skoro svuda tako da ne verujem da je problem da ga nadjes.
                    Pogledaj, mozda mozes da skines meblo sa naslona za glavu, pa da operes u masini za ves.
                    Hey ho let's go!!

Comment

Working...
                    X