Tečno staklo iliti nano glass
Collapse
X
-
Tečno staklo iliti nano glass
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."Tags: None
-
-
I meni izgleda ok, nisam testirao konkretan proizvod ali za te pare msm da je super. Obavezno detaljna dekontaminacija laka pre apliciranja proizvoda (glina, clay cloth, ironx u zavisnosti šta imaš).
Što se tiče naručivanja iz Kine ja sam do sada poručio za zadnjih par godina, sada sam pogledao 82 paketa/porudžbine i od toga mi nije stiglo 3 a u pitanju su bili proizvodi tipa slikonska navlaka za ključeve koja košta oko 1e.
-
-
Thanks, nisam ni sumnjao ko će odgovoriti. Ima tog proizvoda i za mnogo manje para, ali od tog proizvođača ne ide za manje od 10 eura, znači da ne razblažuju vodicu,, piše japansku. Malo sam predrljao haubu sa 3M pastom, nema tog nano premaza koji joj može rupe od kamenčića popuniti, nažalost, ali ostatak auta ću uraditi. Samo folija haubu spašava, detailerska poslovica koju sam smislio, videću kako se slaže boja auta sa kameleon 3D folijom, kad uzmem malo za unutrašnjost.
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment