Farbanje branika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zaki
    CBC Veteran
    • 01.09.2006
    • 199
    • Beograd
    • Fiat Stilo 1.9JTD

Farbanje branika

Ovako, auto je fiat punto sa troja vrata, bele boje. Ima li neko sa foruma da je farbar ili da mi preporuci nekog majstora da mi ofarba branike za neke normalne novce.
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

I mene zanima...samo da nije neki bogu iza ledja
    pozdrav

Comment

• jaksa
      CBC Senator XXL
      • 23.10.2004
      • 701
      • Novi Beograd, SC

Jeste li videli ovo:

Comment

• chikavili
        CBC Senator XXL
        • 11.02.2008
        • 732

Originally posted by jaksa
        Jesu

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

@chikavili

Hvala, na informaciji.
          pozdrav

Comment

• zaki
            CBC Veteran
            • 01.09.2006
            • 199
            • Beograd
            • Fiat Stilo 1.9JTD

Video sam naravno, ali ne bi bilo lose imati vise ponuda!
            Ne daju mi se neke velike pare za posao koji se radi za jedan dan (mislim), imam ja majstora koji bi mi to uradio za 20e plus matarijal, ali u Pozegi, a ovde koliko vidim to kosta oko 100e samo ruke sto je po mom misljenju previse brate!

Comment

• chikavili
              CBC Senator XXL
              • 11.02.2008
              • 732

Originally posted by zaki
              Video sam naravno, ali ne bi bilo lose imati vise ponuda!
              Ne daju mi se neke velike pare za posao koji se radi za jedan dan (mislim), imam ja majstora koji bi mi to uradio za 20e plus matarijal, ali u Pozegi, a ovde koliko vidim to kosta oko 100e samo ruke sto je po mom misljenju previse brate!
              Pazi, ako ces to da odradjujes za 1 dan i 20€, onda bolje nemoj, posto ce ti za par meseci branici izgledati ruznije nego ovako neofarbani. Dosta sam se nagledao tako ofarbanih branika po gradu. Ako hoces da se to odradi kako treba, da se ne ljusti posle mesec dana, onda mora i da se plati.
              Mene je samo materijal izasao oko 60€, ali sam uzimao sve samo prvoklasno.

Comment

• zaki
                CBC Veteran
                • 01.09.2006
                • 199
                • Beograd
                • Fiat Stilo 1.9JTD

Naravno da hocu da uradim to kako valja, ali smatram da je bezobrazno skupo da mi neko trazi 100e samo za ruke da mi ofarba branike, sto se tice materijala kupujem naravno samo najkvalitetnije, meni ce cena biti niza jer je boja bela.
                A sto se tice cene od 20e za ruke, covek je odlican majstor i ja bih mu pomagao u rumunskim poslovima (smirglanje, zastita...), ali cu morati da ga cekam do posle leta na njega.
                Zvacu ovih dana majstore po Beogradu pa cu vam javiti za cenu!

Comment

• kilson
                  Moderator
                  • 09.10.2004
                  • 3216
                  • NoviBGD
                  • AR 75 GT

Najskuplja, u celoj prichi je sama priprema kao i materijal. Ako mislish da je to smeshno, zhiv bio pa cesh videti...

Ja sam sam radio moje felne, sa tim shto sam jedino platio peskiranje. Farba (PPG) i vrhunske podloge su koshtale dosta a sve zajedno bez mog "ruchnog umeca" ispalo je malo skuplje nego da sam odneo kod nekoga da sve odradi odjednom (cimanje tamo-amo da ne pominjem).

Branik da shmirglas, lupish primer, pa opet shmirglash pa farbash ima posla koliko volish - da ne pominjem poliranje ako se razlije.

Sve u svemu, ima posla koji nije ni lak ni jeftin.
                  Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                  X