Univerzalni naslon za ruke?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Univerzalni naslon za ruke?

Gde mogu da nadjem u Beogradu univerzalni naslon za ruke sto se montira izmedju vozacevog i suvozacevog sedista? To sam video jednom u Super Veru al sad ga nema (Marfijev zakon ) Na fazon onih high class kola, stoji izmedju sedista, a kada se otvori, unutra je mali otpremnik za raznorazne sitnice, na zadnjoj strani je pepeljara...ma super stvar..
    ps. auto je Jugo, mada taj naslon je one size fits all...al premericu ga ja čim ga nadjem...
  • Wartburg
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2005
    • 663

Trebalo bi da ima u Gang Land-u i Fandji (ako se ne varam).

Comment

Iskopao sam ga na fandjo sajtu....
      Sutra cu da ih okrenem da ih pitam kako, koliko...

Comment

• silverrider
        CBC Početnik
        • 30.10.2004
        • 7
        • Beograd

Nemoj da ih zoves jer nemaju. Nema ni AP sport, u Gangu imaju samo tipski (primer za mene 130 eura Oktavia). Imas na Bubanj potoku subotom, cena je 1500 din ali odmah da znas jako je visoko kada se postavi u auto. U Citroen Xsari kao da si otvorio drugi prozor i nalaktio se Loseg je kvaliteta, sto ce reci konci se izvlace... Ako imas para na bacanje odes u Gang i kupis za tvoje vozilo ali se spremi za dranje.

Pozdrav

Comment

• Wartburg
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2005
          • 663

Mozda jos ima i u Auto Sportu.

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

potrazite od firme Husco, vrlo su udobni i obicno imaju podesavanje po visini. one plastikanere (jeftine) izbegavajte jer su neudobni. na par auta sam video te neke aftermarket i uglavnom su vrlo losi u odnosu na fabricke konstrukcije i po ergonomiji i po udobnosti povrsine, narocito leti.

takodje, nosac za ruku treba da se montira na samo sediste i da bude pomerljiv zajedno sa sedistem i da ne ometa upotrebu sigurnosnog pojasa.
            ako taj u Gangalandu lici po kvalitetu fabrickim resenjima onda je i cena sasvim ok, obzirom na carinu, porez i ostale troskove dok dodje ovde.
            koliko se secam, cena fabrickog se kretala pre par godina od oko 100 do 400 $ neto u USA zavisno od modela i komfora pregrada (ima drzac za case i limenke ili nema, ima futrolu za CD ili nema, fiksna ili promenljiva visna sa podesavanjem visine sedista, sa osvetljenjem pregrade ili bez, itd).
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• radja
              CBC Član
              • 11.03.2005
              • 31
              • Novi Sad - Indjija

Kao sto brick kaze, ako hoces pravi naslon, (kvalitetan) onda u GL imas "KAMEI" tipske, pa nadjes neku velicinu za yugo, al ako neces da das tolko para, nadji na nekom otpadu, imas i po halooglasima. Te stvari nikad ne prodaju kad rasklope auto. Ja sam sebu uzeo celu sredisnju konzolu, sto ide od pepeljare pa do kraja rucne od citronea za 10EUR.

Comment

prosle subote sam video na bubanj potoku univerzalne naslone za ruku nisu izgledali lose a i koliko se seca nisu bili nesto skupi

Comment

Snimio sam ih na buvljaku...al mislim da to nece pasovati u juga. Nesto mi deluje da su vozacevo i suvozacevo sediste mnogo blizu. Po duzini mislim da je ok, ali sirina...

Comment

• Dutchman
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 741
                    • Vracar centar sveta

do it yourself - tako ce najbolje da ispadne , i jeftinije
                    Prevelika slika u potpisu!

Comment

Nema sanse da stane to u juga. Cak i ako se nekako ubudzi, odrace ga oni tockovi za podesavanje ugla naslona vozacevog i suvozacevog sedista, ili cak nece moci ni da se podignu. Ce da ulazimo kroz gepek

Comment

• Yugo_IHI_Turbo
                        CBC Veteran
                        • 04.05.2005
                        • 185
                        • Batajnica,Serbia

Ja imam taj naslon u Yugu.
                        Ne znam gde je kupljen poshto je to bio poklon.Inace ceo je od hroma, s tim shto ima deo od koze u obliku suze ili cega vec.Procvrscen je srafom kopjim se pricvrscuju oni mehanizmi(al sam lupio) gde se ubada pojas.Za to je od lima napravljen adapter.Inace ja imam sedista iz Honde CRX i ona su sira od Yugovih.Mogu da se pomeraju ali je naslon skroz priljubljen uz sedista.
                        "If in doubt, flat out"
                        Collin McRae

Comment

Originally posted by Yugo_Turbo
                          Ja imam taj naslon u Yugu.
                          Ne znam gde je kupljen poshto je to bio poklon.Inace ceo je od hroma, s tim shto ima deo od koze u obliku suze ili cega vec.Procvrscen je srafom kopjim se pricvrscuju oni mehanizmi(al sam lupio) gde se ubada pojas.Za to je od lima napravljen adapter.Inace ja imam sedista iz Honde CRX i ona su sira od Yugovih.Mogu da se pomeraju ali je naslon skroz priljubljen uz sedista.
                          Koliko je sirok taj naslon? Jel ne bi bilo mnogo ako pitam da posaljes sliku? Izmedju originalnih jugovih sedista ima nekih 12-13 cm razmaka ako se dobro secam....

Comment

• Yugo_IHI_Turbo
                            CBC Veteran
                            • 04.05.2005
                            • 185
                            • Batajnica,Serbia

Evo:

Sirina je oko tih 12-13 cm!
                            "If in doubt, flat out"
                            Collin McRae

Comment

ovo je slicno onom sto sam vidjao na bubanj potoku, samo sto je ona od nazovi koze ali su sirina i oblik slicni...
                              i kazes mogu sedista da se podizu? uhhhh....a jel imas na spoju naslona i sedisnog dela onaj tocak kojim regulises nagib naslona? mislim da bi ti tockovi pravili najveci problem posto dodatno suzavaju prostor izmedju sedista.

Comment

Working...
                              X