Kapiram da o ukusima ne vredi raspravljati. Ali ovo je neshto tako kultno, ceo svet voli i postoje ovu felnu. I fabricki su je stavljali mnoooogi proizvodjaci. Pa pogledaj samo kod saleta vti kako stoji na toj karoseriji ta felna! Pro racing. A sto se tice boje, osh u belu, osh u crnu, osh u grafit, osh u srebrno... sve stoji!!!
Turske su bile one prve trokrake, one druge sto su 250 su 'King' i nemacke su.
OZ covek ceni 350 sa gumama (koje ne vrede 100, doduse), a ako bi jos malo spustio to bi onda bilo OK.
A i izgleda da su OZ u dobrom stanju - to je jos prva farba na njima, a one od 250 je Danko vec peskirao i cekaju farbanje.
Sto bi reko Mao Ze Dung - kako god da se okrenes **** ti je odpozadi
Ajd' covece uozbilji se! Kakve trokrake? Kakvi Turci te spopali? Malo potrazi po oglasima, strpi se i kupi nesto sto valja. Obavezno felne prvo isprobaj kod vulkanizera, da vidi dali "bacaju".
Rece mi ortak koji prodaje OZ da si ih rezervisao! Ovako imas jednu moju preporuku da nebi doslo do zabune i ostalog. Kada budes uzimao, obavezno kod vulkanizera na skidanje gume i da vidis u kakvom su stanju felne. Vidi da nema koja pukotina ili krivina, i onda korigujete cenu tako da ti odes posle i ispravis po potrebi te felne. Sto bi Alu Roki meni rekao, ne postoji polovna felna koja nije kriva. Sto vise pazis ona krivlja. Ne znam gde cete se naci, ali ako je to Beograd onda ti preporucujem malopre spomenutog, jer na istom mestu mozes da odradis i prstenove za tvoj centralni shraf! Eto tako, ja sam imao igranku oko svega toga i sve mi je sveze pa samo pitaj, ako imas neshto nejasno! Pozdrav!
Ja sam sve sto se felni tiche sredjivao kod Alu Rokija. Prstenovi su ti 20e. On ti je dole na autokomandi, kod Sekule i Katalinica. Odes, sve se odmeri i sutradan gotovi prstenovi. Inace radi i druge vulkanizerske usluge. Drago mi je sto si uzeo OZ OZ groznica se nastavlja Sta ces za gume? Jedva cekam da stavis sve Pozdrav!
Comment