Da li se isplati obzirom na ulozheno? A koliko to treba ulozhiti: 10 evra, 35 evra, ili mozhda 300 evra? Podatak o ceni tih univerzalnih podizacha za Punto nije bash neshta shto bi svako trebalo/moralo da zna, slozhicesh se? Da li se isplati ugraditi to na autu koji nameravash da zadrzhish josh minimum 3-4 godine? Ili mislish da li se isplati raditi to na autu koji nameravash da prodash posle povratka sa godishnjeg odmora?
Da li se isplati uopshte imati podizache ili ne, o tome vec mozhe da se povede ozbiljna diskusija i debata, ali mi opet ne znamo da li bi se to isplatilo TEBI zato shto nemamo pojma koliko ce to tebe da koshta, kolika je procenjena vrednost auta i njegovo stanje, koliko nameravash da taj auto zadrzhish u vlasnishtvu...
Mislim, ne znam uopshte kojim smerom da krenemo sa bilo kakvim asistencijama ili savetima? Ne znam dal' si samo nespretno formulisao pitanje ili ti se nije neshta kuckalo po tastaturi tom prilikom? =]
Pomogni nam da probamo da ti pomognemo
PS. Naziv teme sam izmenio, jer ni na koji nachin nije asocirao na samu temu
Ja sam takodje hteo da ugradim te univerzalne ali sam na mnogo mesta cuo da su ocajnog kvaliteta i da brzo crkavaju, pa sam odustao. Eventualno cu ugraditi ako iskopam na nekom otpadu originalne.
I actually have a kit I got from an ebay seller called samito electronics. I installed it on my ranger, and has been working perfectly fine for about 3 or 4 years now...
Čemu to? Pa eto konkretnog slučaja gde se čovek pohvalio kakvo lično pozitivno iskustvo ima sa tim podizačima. 3-4 godina službe za te smešne pare mislim da spada u domen isplatljivog. Ljudi, pa s tim parama se sada puni 20 litara benzina.
Ja lično nemam nikakvog iskustva, imam samo mišljenje.
Ukratko, plaši me tako niska cena, motori su verovatno vrlo sumnjivog kvaliteta - pa se u 10 komada zalomi i par slučajno dobrih, ali treba biti te sreće i pogoditi ih.
Međutim, ta ista niska cena me je ubedila da probam, pa možda mi se i posreći. To vam je kako grebalicu kad kupite. Za 10-ak dana nadam se isporuci pa ću vam javiti kad budu prestali da rade.
Napominjem da recimo po E-bayu možete naći univerzalne podizače i za 50ak dolara - 35 eura, amerika, nemačka, ali slične proizvode, takođe univerzalne i za 100eur pa i 200. Deluju na prvi pogled isto, ali cena govori svoje. Možda ovi skuplji zapravo deru za isti proizvod?!?
Da li je neko video kod nas u prodaji te podizače i po kojoj ceni?
Na e-bayu: OVDE i OVDE
I na kraju, da li neko od vas ima LIČNOG iskustva sa ovim podizačima tipa "Universal"? Ne bih želeo da slušam komentare tipa - čuo sam, kažu...
Za same podizace (motorce i mehanizam), ne znam, jos su oni stari 20 god. na autu, ali za tastere elektropodizaca znam: koji god nov da kupite nece da traje ni mesec dana, bolje je staviti bilo koji fabricki ugradjen sa bilo kog auta, makar bio stariji od vaseg auta. Probao dva puta razlicite nove, a treci put sa nekog renoa starog 20 god. i bez problema.
Cena novih je ~ slicna ceni polovnih (5-10 eur).
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment