ma zezaju te za stubove i ostalo svi stavljaju crne folije na stubove ako su im fabricki u boji karoserije (sto nije slucaj sa Stilom)
a krovne lajsne ne bi trebale da budu skupe za farbanje, a doprinose lepsem izgledu, mozes da proveris tamo gde su ti ofarbali kvake.
Ma znam nego da budem precizniji Znaci ipak imam tri stvari bele jedini u BG
Video sam danas beli A3 i isto ima crne stubove. To sam vidjao i na drugim automobilima. Jedino sto on ima krovne lajsne bele i cini mi se i masku hladnjaka.
meni te lajsne na krovu narushavaju lepotu exterijera kada su crne a auto je svetlije boje, tako da bih ti preporuchio ako mozes da ih prefarbas, ja jedva cekam da ofarbam i ove moje lajsne na vratima pa da bude all-steel-stilo
Ma treba biti originalan, a i ne treba sebe lišavati lepoga. Uostalom kaže se sto ljudi, sto čudi. Ja bi npr. na masku hladnjaka i još ponegde stavio hromirane detalje. Hrom i visoki sjaj koji nosi hrom mi je jako lepo na autu.
Možda i zato što je to bila svakodnevica u dobu kada sam ja bio mali (moj prvi auto u porodici je bio 1969. fiat 1300 luxe), a znaš li koliko je hroma taj auto imao.... e daaaa....
Comment