Da li neko zna gde ima da se kupi plastična "kapa" za kuku za prikolicu? Tražio sam po Bubanj potoku, AP sportu i još mnogim drugim radnjama, ali niko nema.
"Kapa" za kuku
Collapse
X
-
-
Haha, daj brate... Meni je origanalna pukla kada nas je udario Fiat Tipo u kuku. Ja sam lepo uzeo poklopac od dezodoransa i stavio. Jos mozes da nadjes poklopac u boji autaSloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
-
-
Originally posted by AlekreHaha, daj brate... Meni je origanalna pukla kada nas je udario Fiat Tipo u kuku. Ja sam lepo uzeo poklopac od dezodoransa i stavio. Jos mozes da nadjes poklopac u boji auta
@scarab26
Hvala na informaciji, pogledaću tamo.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Služi da uskladi metalik farbu, sveže izglancan hrom i zardjalu kuku.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Ne, nego na sveže sredjenom oldtajmeru.
Comment
-
Comment